Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Κάποιος ναύλωσε ένα καράβι με διαλεχτό πλήρωμα και ξεκίνησε για να γνωρίσει τον κόσμο. Ένας τυφώνας σήκωσε το καράβι και το πήγε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Κάποιος ναύλωσε ένα καράβι με διαλεχτό πλήρωμα και ξεκίνησε για να γνωρίσει τον κόσμο. Ένας τυφώνας σήκωσε το καράβι και το πήγε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

2 Κάποιος ναύλωσε ένα καράβι με διαλεχτό πλήρωμα και ξεκίνησε για να γνωρίσει τον κόσμο. Ένας τυφώνας σήκωσε το καράβι και το πήγε στο φεγγάρι ύστερα από πολυήμερο ταξίδι. Στο φεγγάρι συνάντησαν ένα παράξενο στρατό, τους Ιππόγυπους, και το βασιλιά τους τον Ενδυμίωνα. Ο Ενδυμίωνας τους μίλησε για τη ζωή στο φεγγάρι και για τα παράξενα πλάσματα που ζούσαν εκεί.

3 Κάποιος ναύλωσε ένα καράβι με διαλεχτό πλήρωμα και ξεκίνησε για να γνωρίσει τον κόσμο. Ένας τυφώνας σήκωσε το καράβι και το πήγε στο φεγγάρι ύστερα από πολυήμερο ταξίδι. Στο φεγγάρι συνάντησαν ένα παράξενο στρατό, τους Ιππόγυπους, και το βασιλιά τους τον Ενδυμίωνα. Ο Ενδυμίωνας τους μίλησε για τη ζωή στο φεγγάρι και για τα παράξενα πλάσματα που ζούσαν εκεί.


Κατέβασμα ppt "ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Κάποιος ναύλωσε ένα καράβι με διαλεχτό πλήρωμα και ξεκίνησε για να γνωρίσει τον κόσμο. Ένας τυφώνας σήκωσε το καράβι και το πήγε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google