Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

« Ξεκινήσαμε ένα επεισόδιο με θέμα μια φανταστική μέρα από την ζωή της Αρισταίας». Σε ένα σπίτι ζούσε μία οικογένεια χωρίς πατέρα που είχε δώσει την ζωή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "« Ξεκινήσαμε ένα επεισόδιο με θέμα μια φανταστική μέρα από την ζωή της Αρισταίας». Σε ένα σπίτι ζούσε μία οικογένεια χωρίς πατέρα που είχε δώσει την ζωή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 « Ξεκινήσαμε ένα επεισόδιο με θέμα μια φανταστική μέρα από την ζωή της Αρισταίας». Σε ένα σπίτι ζούσε μία οικογένεια χωρίς πατέρα που είχε δώσει την ζωή του για την πατρίδα, την οικογένεια και τους θεούς. Πέθανε στις Θερμοπύλες όταν πολεμούσε. Το κοριτσάκι το ονόμασαν Αρισταία που θα πήγαινε πρώτη τάξη. « Ξεκινήσαμε ένα επεισόδιο με θέμα μια φανταστική μέρα από την ζωή της Αρισταίας». Σε ένα σπίτι ζούσε μία οικογένεια χωρίς πατέρα που είχε δώσει την ζωή του για την πατρίδα, την οικογένεια και τους θεούς. Πέθανε στις Θερμοπύλες όταν πολεμούσε. Το κοριτσάκι το ονόμασαν Αρισταία που θα πήγαινε πρώτη τάξη.

3 Την Αρισταία την πήγαινε σχολείο ο παιδαγωγός, ο γραμματιστής την μάθαινε να γράφει, να λογαριάζει και να διαβάζει. Ο Κιθαριστής την μάθαινε να παίζει λύρα και κιθάρα. Την Αρισταία την πήγαινε σχολείο ο παιδαγωγός, ο γραμματιστής την μάθαινε να γράφει, να λογαριάζει και να διαβάζει. Ο Κιθαριστής την μάθαινε να παίζει λύρα και κιθάρα.

4 Όταν γυρνούσε από το σχολείο η Αρισταία πήγε στο πηγάδι έπλυνε τα χέρια της και πήγε για φαγητό. Ύστερα πήγε να παίξει με τις πλαγγόνες της μετά πήγε να φάει βραδινό στη φωτιά και όταν θα τελείωνε θα πήγαινε για ύπνο. Όταν γυρνούσε από το σχολείο η Αρισταία πήγε στο πηγάδι έπλυνε τα χέρια της και πήγε για φαγητό. Ύστερα πήγε να παίξει με τις πλαγγόνες της μετά πήγε να φάει βραδινό στη φωτιά και όταν θα τελείωνε θα πήγαινε για ύπνο.

5


Κατέβασμα ppt "« Ξεκινήσαμε ένα επεισόδιο με θέμα μια φανταστική μέρα από την ζωή της Αρισταίας». Σε ένα σπίτι ζούσε μία οικογένεια χωρίς πατέρα που είχε δώσει την ζωή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google