Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

PROJECT με θέμα ¨χριστούγεννα¨

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "PROJECT με θέμα ¨χριστούγεννα¨"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 PROJECT με θέμα ¨χριστούγεννα¨
1ο Nηπιαγωγείο Κ.Νευροκοπίου Νηπιαγωγοί: Καλανταρίδου Δέσποινα, Καρυπίδου Μαρία, Κωνσταντίνου Αναστασία

2 Το project προέκυψε από το ενδιαφέρον των παιδιών, στις αρχές Δεκεμβρίου, για τη γιορτή των Χριστουγέννων που ερχόταν. Στηριχτήκαμε σε αυτά που ήδη γνώριζαν τα παιδιά για τα Χριστούγεννα και σε αυτά που ήθελαν να μάθουν. Πραγματοποιήθηκε από κοινού και από τις δύο τάξεις.

3 Ακούστε και δείτε τι είπαν τα παιδιά για αυτά που έφτιαξαν κατά τη διάρκεια του progect….. Να τα όλα.. Με τις κυρίες τους!!!!

4 Φτιάξαμε αυτό το σχεδιάγραμμα για να μην ξεχάσουμε τι θέλουμε να μάθουμε και να κάνουμε. Μας βοήθησαν και οι κυρίες μας, γιατί αυτές έγραφαν ότι τους λέγαμε.

5 Ένας φίλος μας έφερε σε dvd την ιστορία του Σκρουτζ του τσιγκούνη κι έτσι μας ήρθε η ιδέα!!! Να το παίξουμε στο θέατρο! Επίσης να φτιάξουμε ωραία πράγματα μαζί με τους γονείς ένα απόγευμα και να τα πουλήσουμε στο παζάρι… να στολίσουμε την τάξη μας με όμορφα στολίδια…. Να φτιάξουμε κουραμπιέδες για να κεράσουμε τους γονείς μας και να φάμε και οι ίδιοι…

6 Κάναμε μια αφίσα για να μάθουν όλοι για τη γιορτή μας και για το παζάρι… θέλαμε να έρθουν όλοι μα όλοι… να μας καμαρώσουν!!

7 Οι κυρίες μας ετοίμασαν προσκλήσεις για τους γονείς μας
Οι κυρίες μας ετοίμασαν προσκλήσεις για τους γονείς μας.. Για να μην το ξεχάσει κανείς…

8 Έτσι ένα απόγευμα ήρθαν στο σχολείο πολλοί πολλοί γονείς και πολλά πολλά παιδιά και φτιάξαμε κάρτες, κηροπήγια, ημερολόγια και όμορφα στολίδια…

9 Στο παζάρι ήρθαν οι μαμάδες μας, οι μπαμπάδες, οι γιαγιάδες, οι παππούδες και άλλοι ξένοι και αγόρασαν αυτά που φτιάξαμε.. Το μάθανε από το ραδιόφωνο! Ηχογραφήσαμε στην τάξη ένα διαφημιστικό και ακουγόταν από το ραδιόφωνο κάθε μέρα! Γίναμε διάσημοι!!!!! Μπορείς κι εσύ να το ακούσεις αν θες!!!!!

10 Πρέπει να τους άρεσαν πολύ γιατί τα πήραν όλα…
Πρέπει να τους άρεσαν πολύ γιατί τα πήραν όλα…!!!! με τα χρήματα που βγάλαμε, αποφασίσαμε να πάρουμε καινούρια παιχνίδια για το σχολείο μας.

11 Είπαμε να στολίσουμε την τάξη μας για να γίνει ακόμα πιο όμορφη… δουλέψαμε όλοι σκληρά..

12 Δεν είναι πολύ ωραία αυτά που φτιάξαμε;;

13 Είπαμε να γράψουμε και ένα γράμμα στον Αϊ-Βασίλη, όπως αυτό που έγραψε ο Παύλος στο βιβλίο που διαβάσαμε, για να του πούμε αυτά που θέλουμε… όμως δε ζητήσαμε δώρα αυτή τη φορά… προτιμούμε να μας μάθει να γράφουμε και να διαβάζουμε. Αν πάλι θέλει να μας φέρει και δώρα… ακόμα καλύτερα.

14 Κάναμε και κουραμπιέδες στο σχολείο… Μμμμ μοσχοβόλησαν τέλεια
Κάναμε και κουραμπιέδες στο σχολείο… Μμμμ μοσχοβόλησαν τέλεια.. Το είπαν και οι μαμάδες που ήρθαν να μας πάρουν το μεσημέρι..

15 Ήταν πεντανόστιμοι. Φάγαμε όλοι μαζί…

16 Στη γιορτή πήγαν όλα πολύ καλά
Στη γιορτή πήγαν όλα πολύ καλά.. Είχαμε κάνει όμως και πολλές πρόβες και έτσι είχαμε μάθει τα λόγια μας… Αν κάποιος ξεχνούσε κάτι τον βοηθούσαν οι υπόλοιποι…

17 Άλλοι ντύθηκαν κύριοι και κυρίες, άλλοι χαρτονομίσματα
Άλλοι ντύθηκαν κύριοι και κυρίες, άλλοι χαρτονομίσματα. Τα κορίτσια ήταν χιονούλες και πνεύματα… Οι γονείς μας είπαν ότι ήταν η ωραιότερη γιορτή που είχαν δει ποτέ….


Κατέβασμα ppt "PROJECT με θέμα ¨χριστούγεννα¨"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google