Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα Χριστούγεννα στη Φινλανδία

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα Χριστούγεννα στη Φινλανδία"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα Χριστούγεννα στη Φινλανδία

2 Μια μέρα ήμουν εγώ κι οι αδελφές μου στην παραμυθούπολη
Μια μέρα ήμουν εγώ κι οι αδελφές μου στην παραμυθούπολη. Σκεφτήκαμε να πάμε στη Φινλανδία για να δούμε το χωριό του Αϊ Βασίλη. Ρωτήσαμε τους γονείς μας αν θα μπορούσαν να μας δώσουν λεφτά για να αγοράσουμε εισιτήρια. Μας είπαν όμως ότι είναι πολύ ακριβά και χρειαζόμαστε ακόμα ένα ενήλικα μαζί μας. Έτσι αποφασίσαμε να έρθει μαζί μας η μαμά επειδή ο μπαμπάς είχε πολύ δουλειά.

3 Φτάσαμε στη Φινλανδία ! Είδαμε το χιονισμένο τοπίο εκεί όπου βρισκόταν το εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη . Μπήκαμε μέσα και τί να δούμε! Τα παράξενα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη να δουλεύουν πολύ σκληρά για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που ο Αι-Βασίλης θα μοιράσει τα δώρα! Απίστευτο… δεν το φανταζόμασταν ότι στα αλήθεια θα βρίσκαμε το εργαστήρι του Αι-Βασίλη! Ρωτήσαμε τα ξωτικά πού είναι ο Αι-Βασίλης και μας είπαν ότι είναι άρρωστος ! Τότε λυπηθήκαμε πολύ!

4 ΌΜΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ
Την είπαμε στα ξωτικά και συμφώνησαν. Η ιδέα μας ήταν να μοιράσουμε εμείς και τα ξωτικά τα δώρα την Πρωτοχρονιά. Πέρασαν πολλές μέρες ώσπου ήρθε η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Περιμέναμε πώς και πώς αυτή τη μέρα! Ντυθήκαμε με τα ωραιότερα μας ρούχα. Βγήκαμε έξω για να ετοιμάσουμε το έλκηθρο του Αι Βασίλη. Άρχισε να χιονίζει και οι στέγες των σπιτιών γέμιζαν από χιόνι!

5 Τότε ξεκινήσαμε την κούρσα μας με το έλκηθρο του Αι Βασίλη για το μοίρασμα των δώρων !!!

6 ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

7 HO!HO!HO! MERRY CHRISTMAS

8 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Στυλιανή Μαίρη Νικολέτα


Κατέβασμα ppt "Τα Χριστούγεννα στη Φινλανδία"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google