Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

“Σταγόνες ζωής, Ιστορίες για το βιβλίο του ΕΝΟ”

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "“Σταγόνες ζωής, Ιστορίες για το βιβλίο του ΕΝΟ”"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 “Σταγόνες ζωής, Ιστορίες για το βιβλίο του ΕΝΟ”
Σχολείο : 1ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Θέρμης Εισηγητής : Κωνστανταρόπουλος Κωνσταντίνος εκπαιδευτικός ΠΕ02 Μάϊος 2011

2 Το σχολείο μας είναι το 1ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θέρμης.
Κι αυτή είναι μία από τις τάξεις μας. Στα μαθήματα της Γλώσσας και της Κοινωνικής και Επαγγελματικής Αγωγής ασχοληθήκαμε με το περιβάλλον.

3 Τα παιδιά με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, διαδραστικού πίνακα αφής, ηλεκτρονικού υπολογιστή, διαδικτύου και σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό μελέτησαν το θέμα του περιβάλλοντος

4 Είδαν εικόνες, έπαιξαν εκπαιδευτικά παιχνίδια, χρησιμοποίησαν και άλλες μορφές εκπαιδευτικού λογισμικού. Συζήτησαν μεταξύ τους και με τον εκπαιδευτικό.

5 Είδαν τις ζωγραφιές του ΕΝΟ
Διάλεξαν μία με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού και την περιέγραψαν Έπειτα έγραψαν μια δική τους ιστορία σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό και ανάλογα με τις δυνατότητες τους.

6 Όλα τα παιδιά πήραν μέρος στη δραστηριότητα αυτή.
Όσα παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να γράψουν έφτιαξαν την ιστορία τους προφορικά ή με νοήματα όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα ομιλίας.

7 Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποίθηκε σε πέντε τμήματα του σχολείου σε διάστημα τεσσάρων συνολικά εβδομάδων. Τα τμήματα αυτά αποτελούνται από μαθητές με ειδικές ανάγκες .

8 Για την παρουσίαση αυτή χρησιμοποίθηκαν ενδεικτικά εργασίες μαθητών απ' όλα τα τμήματα που πραγματοποίησαν τη δραστηριότητα στα πλαίσια των μαθημάτων Γλώσσας και Κ.Ε.Α.

9 Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας βοήθησαν στη λήψη των φωτογραφιών καθώς και τη διεύθυνση του σχολείου για τη συνεργασία τους.

10 Οι δραστηριότητες των παιδιών του 1ου Ε. Ε. Ε. Ε
Οι δραστηριότητες των παιδιών του 1ου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Θέρμης έχουν επιλεγεί για το βιβλίο του ENO και το Ημερολόγιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών


Κατέβασμα ppt "“Σταγόνες ζωής, Ιστορίες για το βιβλίο του ΕΝΟ”"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google