Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά. Είχε πονοκέφαλο και έτρεχε η μύτη της. Όταν έφτασε στην τάξη κάθισε δίπλα στη Νατάσσα. Γρήγορα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά. Είχε πονοκέφαλο και έτρεχε η μύτη της. Όταν έφτασε στην τάξη κάθισε δίπλα στη Νατάσσα. Γρήγορα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά. Είχε πονοκέφαλο και έτρεχε η μύτη της. Όταν έφτασε στην τάξη κάθισε δίπλα στη Νατάσσα. Γρήγορα αντιλήφθηκε ότι και η Νατάσσα επίσης δεν ήταν πολύ καλά. Είσαι καλά Νατάσσα; Όχι και τόσο, αλλά η μαμά μου είπε ότι έπρεπε να έρθω στο σχολείο. Γκουχ, γκουχ Και η δική μου το ίδιο. Αλλά δεν βήχω. Θα έπρεπε να καλύπτεις το στόμα σου

2 Στο διάλειμμα, η Αιμιλία και η Νατάσσα πήγαν στην τουαλέτα. Η Νατάσσα πεινούσε και βιαζόταν να φάει το φαγητό της. Ελα Αιμιλία, πεινάω! Περίμενε, πρέπει να πλύνω τα χέρια μου. Μη μπαίνεις στον κόπο. Ποτέ δεν το κάνω και δεν έχω πάθει τίποτα

3 Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος η Αιμιλία συζητούσε με το φίλο της το Χάρη για τον πονοκέφαλό της και τη μύτη της που έτρεχε. Πραγματικά πονάει και νομίζω ότι θ’ αρχίσω να βήχω. Δεν έχεις κανένα αντιβιοτικό στο σπίτι να πάρεις; Καλή ιδέα. Εχουμε ακόμα μερικά από όταν η αδερφή μου είχε ωτίτιδα. Θα ρωτήσω τη μαμά μου.

4 Ελα εδώ, θα σε πάω να δούμε την κυρία Μαρία. Ω χρυσό μου. Για να δώ. Δεν είναι πολύ άσχημα. Απλώς θα βάλουμε ένα επίδεσμο πάνω στο τραύμα. Ωωωωωω! Το γόνατό μου βγάζει αίμα. Αφού έφαγαν, τα παιδιά πήγαν έξω να παίξουν. Ο Χάρης έπεσε και έκοψε το γόνατό του πολύ βαθιά.

5 Πήγαινε σπίτι και ξεκουράσου στο κρεβάτι, πάρε μερικά παυσίπονα για τον πονοκέφαλο αν τα χρειαστείς. Μα είναι άρρωστη, πρέπει να της δώσετε κάποια αντιβιοτικά. Συγνώμη, αλλά δεν χρειάζεται. Όταν η Αιμιλία πήγε στο σπίτι, η μαμά της αποφάσισε να την πάει στο γιατρό. Ο γιατρός είπε ότι είχε ένα άσχημο κρυολόγημα.

6 Δεν ήσουν στο σχολείο σήμερα, είσαι καλά; Όχι, το γόνατό μου άρχισε να με πονάει πολύ τη νύχτα και έτσι η μαμά μου με πήγε στο γιατρό. Ο γιατρός είπε ότι το τραύμα μου μολύνθηκε. Ωωω, όχι! σου έδωσε παυσίπονα; Όχι, μου έδωσε αντιβιοτικά να καταπολεμήσουν τη λοίμωξη αλλά μου είπε να τα παίρνω μέχρι να γίνω καλά. Ο Χάρης δεν πήγε στο σχολείο την επόμενη ημέρα κι έτσι η Αιμιλία έψαχνε να τον δεί στο δρόμο από το σχολείο προς το σπίτι.


Κατέβασμα ppt "H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά. Είχε πονοκέφαλο και έτρεχε η μύτη της. Όταν έφτασε στην τάξη κάθισε δίπλα στη Νατάσσα. Γρήγορα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google