Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΗΝΙΑ ΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΕ 10 ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΟΥΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΗΝΙΑ ΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΕ 10 ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΟΥΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΗΝΙΑ ΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΕ 10 ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΚΑΘΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΜΗΝΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΠΙΝΑΚΑ 12Χ10. ΤΕΛΟΣ Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ (Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΪΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 5 ο ς ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.


Κατέβασμα ppt "ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΗΝΙΑ ΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΕ 10 ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΟΥΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google