Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οδηγίες χρήσης του Exams Planner Γράφουμε τα συνθηματικά που μας έδωσε ο υποδιευθυντής ο οποίος είναι και διαχειριστής του Exams Planner και πατάμε στο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οδηγίες χρήσης του Exams Planner Γράφουμε τα συνθηματικά που μας έδωσε ο υποδιευθυντής ο οποίος είναι και διαχειριστής του Exams Planner και πατάμε στο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Οδηγίες χρήσης του Exams Planner

3 Γράφουμε τα συνθηματικά που μας έδωσε ο υποδιευθυντής ο οποίος είναι και διαχειριστής του Exams Planner και πατάμε στο κουμπί «Είσοδος» Πως θα επιτύχουμε πρόσβαση στο Exams Planner

4 Επιλέγουμε μήνα Επιλέγουμε τμήμα Πως θα δηλώσουμε διαγώνισμα (Βήμα 1)

5 Εμφανίζεται ο πίνακας των δηλωμένων διαγωνισμάτων για τον μήνα και το τμήμα που επιλέξαμε. Ο αριθμός των δηλωμένων διαγωνισμάτων φαίνεται με κόκκινο χρώμα. Για να δηλώσουμε διαγώνισμα κάνουμε click στο γκρίζο πλαίσιο της ημερομηνίας που μας ενδιαφέρει Πως θα δηλώσουμε διαγώνισμα (Βήμα 2)

6 Εμφανίζεται το παράθυρο για να δηλώσουμε διαγώνισμα στην ημερομηνία και τμήμα που επιλέξαμε. Συμπληρώνουμε τα πεδία και πατάμε στο κουμπί καταχώρηση. Πως θα δηλώσουμε διαγώνισμα (Βήμα 3 τελευταίο)

7 Kάνουμε click σε ημερομηνία που υπάρχει δηλωμένο διαγώνισμα. Tότε θα εμφανιστούν οι σχετικές πληροφορίες με το δηλωμένο διαγώνισμα Πως θα δούμε τα στοιχεία ενός δηλωμένου διαγωνίσματος (Βήμα 1) Εμφανίζεται ο πίνακας των δηλωμένων διαγωνισμάτων για τον μήνα και το τμήμα που επιλέξαμε. Ο αριθμός των δηλωμένων διαγωνισμάτων φαίνεται με κόκκινο χρώμα.

8 Πως θα δούμε ή θα διαγράψουμε διαγωνίσματα που έχουμε δηλώσει (Βήμα 1) Κάνουμε click στο κουμπί «Διαγωνίσματα που δήλωσα»

9 Εμφανίζονται τα διαγωνίσματα που έχουμε δηλώσει. Για να διαγράψουμε ένα δηλωμένο διαγωνίσμα αφού πρώτα το επιλέξουμε πατάμε στο κουμπί διαγραφή Πως θα δούμε ή θα διαγράψουμε διαγωνίσματα που έχουμε δηλώσει (Βήμα 2 τελευταίο)

10 Πως θα δηλώσουμε την ημερομηνία επιστροφής διαγωνίσματος (Βήμα 1) Κάνουμε click στο κουμπί «Δήλωση ημερομηνίας επιστροφής διαγωνίσματος»

11 Εμφανίζονται τα διαγωνίσματα που έχουμε δηλώσει. Αφού επιλέξουμε το δηλωμένο διαγώνισμα, συμπληρώνουμε την ημερομηνία στο πεδίο «Ημερομ. Επιστροφής» και πατάμε στο κουμπί «Καταχώρηση» Πως θα δηλώσουμε την ημερομηνία επιστροφής διαγωνίσματος (Βήμα 2 τελευταίο)

12 Πως θα αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης (Password) (Βήμα 1) Κάνουμε click στο κουμπί «Αλλαγή Password»

13 Πως θα αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης (Password) (Βήμα 2 τελευταίο) Γράφουμε το νέο Password Ξαναγράφουμε το νέο Password Πατάμε στο κουμπί «καταχώρηση»

14 Οδηγίες χρήσης του Exams Planner για τον Διαχειριστή υπεύθυνο Υποδιευθυντή

15 Πως θα επιτύχουμε πρόσβαση στο Exams Planner με δικαιώματα διαχειριστή Γράφουμε τo συνθηματικό που επιλέξαμε με την πρώτη εκτέλεση του Exams Planner και πατάμε στο κουμπί «Είσοδος»

16 Παράθυρο με όλες τις εργασίες που αφορούν τον διαχειριστή

17 Πως θα καταχωρήσουμε το όνομα του σχολείου Καταχωρούμε το όνομα του σχολείου στο αντίστοιχο πεδίο και πατάμε στο κουμπί «καταχώρηση»

18 1. Πως καταχωρούμε το διδακτικό προσωπικό 2. Πως δημιουργούνται και εκτυπώνονται τα συνθηματικά 3. Πως διαγράφουμε μέλος από το διδακτικό προσωπικό Γράφουμε το όνομα και επώνυμο και πατάμε στο κουμπί «καταχώρηση» Για να διαγράψουμε ένα μέλος από το διδακτικό προσωπικό, το επιλέγουμε και πατάμε στο κουμπί «Διαγραφή» Με την καταχώρηση του ονόματος και επωνύμου ενός μέλους δημιουργούνται αυτόματα και τα συνθηματικά του Εκτυπώνουμε τα ονόματα του διδακτικού προσωπικού με τα αντίστοιχα συνθηματικά πατώντας στο κουμπί «Εκτύπωση καταλόγου συνθηματικών» Τα συνθηματικά πρέπει να δοθούν προσωπικά (Βήμα 1)

19 Εκτύπωση συνθηματικών (Βήμα 2 Τελευταίο) Κάνουμε click για εκτύπωση

20 Πως εισάγουμε / διαγράφουμε τα τμήματα του σχολείου Γράφουμε το τμήμα και πατάμε στο κουμπί «καταχώρηση» Για να διαγράψουμε ένα τμήμα, το επιλέγουμε και πατάμε στο κουμπί «Διαγραφή»

21 Πως καθορίζουμε α) το μέγιστο αριθμό διαγωνισμάτων σε μια εβδομάδα β) το μέγιστο αριθμό διαγωνισμάτων σε μια μέρα Ο περιορισμός αφορά όλα τα τμήματα του σχολείου Επιλέγουμε τους περιορισμούς και πατάμε στο κουμπί "καταχώρηση"

22 Πως αποτρέπουμε τη δήλωση διαγωνίσματος σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα Συμπληρώνουμε τα πεδία και πατάμε στο κουμπί "Kαταχώρηση"

23 Πως θα αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης (Password) του διαχειριστή Γράφουμε το νέο Password Ξαναγράφουμε το νέο Password Πατάμε στο κουμπί «καταχώρηση»

24 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Οδηγίες χρήσης του Exams Planner Γράφουμε τα συνθηματικά που μας έδωσε ο υποδιευθυντής ο οποίος είναι και διαχειριστής του Exams Planner και πατάμε στο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google