Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ☺ Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας Η 21η Μαρτίου συμπίπτει με την έναρξη της εαρινής ισημερίας και την πρώτη ημέρα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ☺ Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας Η 21η Μαρτίου συμπίπτει με την έναρξη της εαρινής ισημερίας και την πρώτη ημέρα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ☺ Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας Η 21η Μαρτίου συμπίπτει με την έναρξη της εαρινής ισημερίας και την πρώτη ημέρα της άνοιξης. Η ημέρα αυτή ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας για να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στο δάσος που καλύπτει το 25% της επιφάνειας της Γης, να του κεντρίσει το ενδιαφέρον να μάθει περισσότερα για τις λειτουργίες του, αλλά και για την ανάγκη προστασίας του, που είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη επιβίωση. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, με τις αρνητικές εξελίξεις στα περιβαλλοντικά θέματα, όπως οι κλιματικές αλλαγές, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η ερημοποίηση της γης, οι απειλές στη βιοποικιλλότητα και η εκτεταμένη υλοτόμηση των τροπικών δασών. Η 21η Μαρτίου συμπίπτει με την έναρξη της εαρινής ισημερίας και την πρώτη ημέρα της άνοιξης. Η ημέρα αυτή ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας για να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στο δάσος που καλύπτει το 25% της επιφάνειας της Γης, να του κεντρίσει το ενδιαφέρον να μάθει περισσότερα για τις λειτουργίες του, αλλά και για την ανάγκη προστασίας του, που είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη επιβίωση. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, με τις αρνητικές εξελίξεις στα περιβαλλοντικά θέματα, όπως οι κλιματικές αλλαγές, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η ερημοποίηση της γης, οι απειλές στη βιοποικιλλότητα και η εκτεταμένη υλοτόμηση των τροπικών δασών.21η Μαρτίου21η Μαρτίου

2 ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΖΩΗ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΖΩΗ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

3 ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ. ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ.

4 ΛΥΣΕΙΣ!!!!!!!!! ΛΥΣΕΙΣ!!!!!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΑ,ΔΕΝ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΑ,ΔΕΝ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ☺ Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας Η 21η Μαρτίου συμπίπτει με την έναρξη της εαρινής ισημερίας και την πρώτη ημέρα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google