Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ. 3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ. 3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ. 3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4. ΠΩΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ

3 ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ: ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΨΥΧΡ ΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

4 Π ΑΙ ΡΝΕΙ ΠΡ Ω ΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

5 ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ: ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ κ.α) ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,κ.α) ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ

6 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (Μάγειρας για σάλτσες, ζαχαροπλάστες κ.α) ΤΜΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (Μάγειρας προσωπικού, προγεύματα κ.α) ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ (Γραφέας, αποθηκάριος) ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (Υπεύθυνος για τα πιάτα, γυαλικά κ.α)

7 Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ 4 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

8 ΠΩΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ CHEF SOUS CHEF CHEF DE PARTIE COOK A COOK B COOK C COMMIS

9 ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ - CHEF ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

10 ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ – SOUS CHEF ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ - CHEF DE PARTIE ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ (ΖΕΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΚΡΥΑ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ)

11 ΜΑΓΕΙΡΑΣ Α – COOK A ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ Β – COOK B ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ 1-5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ Γ – COOK C ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - COMMIS ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

12 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ. 3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4. ΠΩΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ


Κατέβασμα ppt "ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ. 3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google