Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ Από Ειρήνη Πετράκη και Παναγιώτη Θεοδώρου Σύμβουλοι – Συντονιστές Σχεδιασμού και Τεχνολογίας 2004.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ Από Ειρήνη Πετράκη και Παναγιώτη Θεοδώρου Σύμβουλοι – Συντονιστές Σχεδιασμού και Τεχνολογίας 2004."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ Από Ειρήνη Πετράκη και Παναγιώτη Θεοδώρου Σύμβουλοι – Συντονιστές Σχεδιασμού και Τεχνολογίας 2004

2 Γνώρισε τα εργαλεία και τα υλικά του Σχεδιασμού καιΤεχνολογίας αξιοποιώντας την παρουσίαση αυτή στον υπολογιστή της τάξης σου ή κάνοντας εκτύπωση των διαφανειών ως φυλλάδια.

3 Ονόμασε τα εργαλεία που βλέπεις κάθε φορά που κάνεις «κλικ»

4 Μάντεψε τα 3 εργαλεία… Τρυπά… Συνδέει… Παίζει με «κουμπιά»! Κόβει… Χαράζει… Πληγώνει! Στερεώνει.. Γωνιάζει… Βοηθάει…

5 Κάνε συλλογή από εικόνες εργαλείων που ΚΟΒΟΥΝ! (Χρησιμοποίησε τις εικόνες στο φάκελο «ΕΡΓΑΛΕΙΑ» ή εικόνες από το διαδίκτυο…)

6 Κάνε συλλογή από εικόνες εργαλείων που ΣΥΝΔΕΟΥΝ! (Χρησιμοποίησε τις εικόνες στο φάκελο «ΕΡΓΑΛΕΙΑ» ή εικόνες από το διαδίκτυο…)

7 Κάνε συλλογή από εικόνες εργαλείων που ΤΡΥΠΟΥΝ! (Χρησιμοποίησε τις εικόνες στο φάκελο «ΕΡΓΑΛΕΙΑ» ή εικόνες από το διαδίκτυο…)

8 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣΣΥΝΔΕΣΗΣΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ Ανάφερε μερικά εργαλεία από το εργαστήριο Σχεδιασμού και Τεχνολογίας και γράψε τα στην ανάλογη στήλη με βάση τη χρήση τους !

9 Συμπλήρωσε με εικόνα ή λέξεις… ΚΟΒΩΕΝΩΝΩΤΡΥΠΩ ΧΑΡΤΙ ΞΥΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

10 Για να φτιάξεις μια χάρτινη φιγούρα με κινούμενα μέρη θα χρειαστείς κάποια υλικά και εργαλεία. Σκέψου και μάντεψε μερικά. Μετά κάνε «κλικ» στην ανάλογη στήλη … Χαρτόνι Γόμα PVA Διπλόκαρφα Διακοσμητικά υλικά ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΛΙΚΑ

11 Κάνε μερικές δικές σου εισηγήσεις για την ασφαλή οργάνωση και φύλαξη των εργαλείων και των υλικών στην τάξη! …………………………………………………………….. ……………………………………………………………. …………………………………………………………… …………………………………………………………..

12 ……………………………………………………… …………………………………………………….. ……………………………………………………… …………………………………………………….. …………………………………………………….


Κατέβασμα ppt "ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ Από Ειρήνη Πετράκη και Παναγιώτη Θεοδώρου Σύμβουλοι – Συντονιστές Σχεδιασμού και Τεχνολογίας 2004."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google