Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΛΙΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΟΣΑΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ 12/3/2012. DENTAL DISTRESS Το παιχνίδι αυτό βρίσκεται στον ιστότοπο : Distress.html.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΛΙΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΟΣΑΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ 12/3/2012. DENTAL DISTRESS Το παιχνίδι αυτό βρίσκεται στον ιστότοπο : Distress.html."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΛΙΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΟΣΑΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ 12/3/2012

2 DENTAL DISTRESS Το παιχνίδι αυτό βρίσκεται στον ιστότοπο : http://www.surgery-games.org/133/Dental- Distress.html

3  Πρόκειται για ένα ευχάριστο οδοντιατρικό παιχνίδι με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.  Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίχτης να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήσιμα - υγιεινά για τα δόντια τρόφιμα και αντικείμενα και ταυτόχρονα να αποφεύγει τη συγκέντρωση των ανθυγιεινών.

4  Ο παίχτης γνωρίζει ποια είναι τα υγιεινά (healthy) τρόφιμα και αντικείμενα για τα δόντια και ποια τα ανθυγιεινά (unhealthy) από έναν πίνακα που δίνεται από την αρχή του παιχνιδιού.  Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχει μία μπάρα ‘’ υγιεινού χαμόγελου ’’ (healthy smile bar) που ενημερώνει τον παίχτη για την κατάσταση υγείας του στόματος.  Όσο περισσότερα χρήσιμα - υγιεινά αντικείμενα και τρόφιμα μαζεύει τόσο περισσότερο ο δείχτης πλησιάζει στο θετικό άκρο της μπάρας ενώ αντίστοιχα με τα ανθυγιεινά αντικείμενα και τρόφιμα ο δείχτης πλησιάζει στο αρνητικό άκρο.

5  Το dental distress είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα εκπαιδευτικό χαρακτήρα.  Δίνει τη δυνατότητα στον παίχτη να ενημερώνεται και να αναγνωρίζει τις υγιεινές ουσίες για τη στοματική κοιλότητα αλλά και τις ανθυγιεινές.  Έπειτα το παιχνίδι σε κάθε γύρο παρέχει χρήσιμες συμβουλές οδοντιατρικού χαρακτήρα ( μία στο τέλος κάθε γύρου ).

6  Οι συμβουλές αυτές αφορούν γενικές γνώσεις που θα πρέπει να έχει ο καθένας τόσο ως προς την καθημερινή φροντίδα των δοντιών όσο και με τη σχέση οδοντιάτρου - ασθενή.  Παραδείγματα τέτοιων συμβουλών είναι τα εξής : Η προτεινόμενη συχνότητα επισκέψεων στον οδοντίατρο είναι 2 φορές το χρόνο. Η συνιστώμενη συχνότητα βουρτσίσματος των δοντιών είναι 2 φορές τη μέρα. Απαραίτητη κρίνεται η προστασία των δοντιών κατά την άθληση. Το βούρτσισμα θα πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 2 λεπτά.

7 Το dental distress ανήκει στην ιστοσελίδα παιχνιδιών surgery games. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!


Κατέβασμα ppt "ΛΙΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΟΣΑΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ 12/3/2012. DENTAL DISTRESS Το παιχνίδι αυτό βρίσκεται στον ιστότοπο : Distress.html."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google