Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
ΔημοσίευσεHonna Christakos Τροποποιήθηκε πριν 10 χρόνια
2
μια σύμπραξη του 1 ου Γυμνασίου Μουζακίου, του 2 ου Γυμνασίου Περαίας Θεσσαλονίκης & του 18 ου Γυμνασίου Αθηνών
3
περιβαλλοντικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με το μάθημα Οικιακής Οικονομίας ερωτηματολόγιο που συμπληρώθηκε από 180 μαθητές του 1 ου Γυμνασίου Μουζακίου Καρδίτσας Σκοπός : 1. η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τον τρόπο διατροφής στην περιοχή μας; 2. γνώσεις μαθητών περί διατροφικών βιοτεχνολογικών μεθόδων
4
Σημασία του προγράμματος : η σύμπραξη που επιτεύχθηκε μεταξύ του σχολείου μας, του 2 ου Γυμνασίου Περαίας Θεσσαλονίκης & του 18 ου Γυμνασίου Αθηνών δυνατότητα σύγκρισης των αποτελεσμάτων των ερωτηματολογίων μιας επαρχιακής πόλης και των 2 μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδας
5
Αποτελέσματα ερωτηματολογίων Κοινωνικοδημογραφικά στοιχεία Φύλο
6
ερώτηση 1 παράγοντες που επηρεάζουν τις διατροφικές επιλογές
7
2 η και 3 η ερώτηση
8
4 η ερώτηση καλλιέργειά με λιπάσματα και φυτοφάρμακα ή φυσική καλλιέργεια
9
5 η ερώτηση μορφές προϊόντων
10
6 η ερώτηση τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα επιτρέπονται σε κάποιες χώρες
11
7 η ερώτηση
12
8 η ερώτηση
13
9 η ερώτηση
14
10 η ερώτηση
15
10 η και 11 η ερώτηση
16
Το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας (κεφάλαιο της διατροφής) δίνει ουσιαστικές γνώσεις σχετικά με τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων Η αφθονία και η ποικιλία τροφής σε συνδυασμό με τη μειωμένη φυσική δραστηριότητα έχουν οδηγήσει σε υπερφαγία, η οποία προκαλεί τις λεγόμενες «νόσους φθοράς» ή «νόσους πολιτισμού» για να τα καταπολεμήσουμε γνώση & σωστή διατροφή
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.