Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΠΑΛΙΟΠ A ΡΕΑ 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΠΑΛΙΟΠ A ΡΕΑ 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΠΑΛΙΟΠ A ΡΕΑ 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής

2

3

4 Σε κάποια σχολεία υπάρχουν παιδιά που κατάγονται από διαφορετικές χώρες, έχουν διαφορετικό χρώμα και διαφορετικές συνήθειες. Γι ’ αυτό το λόγο καθημερινά άλλα παιδιά τα κοροϊδεύουν. Αυτό το πράγμα λέγεται ρατσισμός και δεν πρέπει να το αφήσουμε να συνεχιστεί ! Μίλα σε κάποιον !! Σε κάποιον που εμπιστεύεσαι !!

5

6 Με κάθε δυνατότητα αποτρέψτε τον ρατσισμό ! Δεν χρειάζεται να τον χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας … Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα !

7

8 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ !!!!! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ !!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΒΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ !!!!!!! ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΟ !!!!!!!!

9 Η βία δεν είναι μαγκιά ! Μαγκιά είναι η φιλία, η συμπαράσταση, η αλληλεγγύη, η αγάπη, ο σεβασμός. Όλοι οι θύτες τη Γης ποτέ δεν σκεφτήκατε την θέση του άλλου όταν εσείς τον βρίζετε ή τον χτυπάτε !!!!!! Σταματήστε αυτό που κάνετε !!!!! Γίνετε όλοι μια ομάδα !!!

10

11 Το να χτυπάτε άλλα άτομα πιο αδύναμα από εσάς μπορεί να σας φαίνεται ωραίο. Αν ήσασταν όμως στην θέση όλων των θυμάτων του κόσμου δεν θα ήταν καθόλου μα καθόλου ωραίο !!!!!

12 Η βία στα σχολεία είναι πολύ συχνή. Βία, δεν είναι μόνο το να χτυπάς άλλα άτομα. Υπάρχει και η Λεκτική βία που ενοχλείς τον άλλον με βρισιές και πολύ άσχημες λέξεις.

13 ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ !!!!!! ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΘΥΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ !!!!!!

14

15

16

17

18

19

20 Δαγκούνα Γρηγορία Κωστοπούλου Έφη Ντέτσικας Αλέξανδρος Στέφας Φίλιππος Χρήστος Καλλιανίδης Γιάννης ( Όλες οι εικόνες είναι σχεδιασμένες από εμάς είτε στο χαρτί, είτε με τη χρήση υπολογιστή )


Κατέβασμα ppt "Η ΠΑΛΙΟΠ A ΡΕΑ 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google