Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, είτε από την εθνικότητα, είτε από τη θρησκεία κλπ.

3 ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ Ή ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ BULLYING!!!

4 Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ μπορεί να μας προκαλέσει πολλά ατυχήματα. Όμως δεν είναι τόσο δυνατή όσο η λεκτική. Εννοώ ότι στη σωματική βία ο πόνος είναι στιγμιαίος, ενώ στη λεκτική βία ο πόνος μπορεί να κρατήσει και για όλη σου τη ζωή, επειδή είναι ψυχολογικός !!!

5 ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ μπορεί να μας προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα που θα μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή ! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να σταματήσουμε την λεκτική βία !!!

6 Σε όλες τις γειτονιές, σε όλα τα σοκάκια, σε όλες τις περιοχές και αλλού υπάρχουν παιδιά που θεωρούν τη βία παιχνίδι. Όλοι αυτοί χρειάζονται τη βοήθειά σου.

7 Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η συμπαράσταση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο ! Όταν βλέπεις ένα παιδί να του ασκούν bulling μην διστάσεις και πήγαινε να βοηθήσεις ! Τα παιδία εκεί έξω σε χρειάζονται ! ΒΟΗΘΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

8

9 Κάποια παιδία θεωρούν τη βία μαγκιά, αυτό είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει σε όλες τις περιοχές και δυστυχώς άμα δεν βοηθήσει κανείς δεν θα λυθεί ! Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο για αυτά τα παιδιά !!!

10 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt " Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google