Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ..  Η βασική ιδέα της δράσης στηρίζεται στο διαδικτυακό εθελοντισμό.  Οι εθελοντές της δράσης, αφού εγγράφονται.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ..  Η βασική ιδέα της δράσης στηρίζεται στο διαδικτυακό εθελοντισμό.  Οι εθελοντές της δράσης, αφού εγγράφονται."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

2  Η βασική ιδέα της δράσης στηρίζεται στο διαδικτυακό εθελοντισμό.  Οι εθελοντές της δράσης, αφού εγγράφονται ανώνυμα στο νέο ιστότοπο www.getting2zero.gr, θα λαμβάνουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου θα περιλαμβάνει πληροφοριακό υλικό σε κείμενο, λογότυπα και φωτογραφίες για χρήση στα social media που διαθέτουν, καθώς και φυλλάδια σε μορφή pdf, τα οποία, εάν θέλουν, θα μπορούν να εκτυπώσουν.  Η εθελοντική υπηρεσία που αυτοί καλούνται να προσφέρουν, είναι να ενημερώσουν το διαδικτυακό κύκλο φίλων τους σχετικά με τον ιό HIV/AIDS και να προσπαθήσουν να προσελκύσουν νέους εθελοντές.  Ευελπιστούμε να επιτύχουμε μεγάλη αύξηση του ρυθμού ενημέρωσης του κοινού, ώστε η ενημέρωση να οδηγήσει στην πρόληψη με απώτερο στόχο τον μηδενισμό των νέων κρουσμάτων.

3 www.getting2zero.grΕγγραφή εθελοντή Αποστολή email στον εθελοντή με πληροφοριακό υλικό Προώθηση υλικού μέσω των social media που διαθέτει Ενημέρωση πληθυσμού/ Μηδενισμός νέων κρουσμάτων

4

5


Κατέβασμα ppt "ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ..  Η βασική ιδέα της δράσης στηρίζεται στο διαδικτυακό εθελοντισμό.  Οι εθελοντές της δράσης, αφού εγγράφονται."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google