Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα Ανάγνωση άρθρου στο EBSCOhost.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα Ανάγνωση άρθρου στο EBSCOhost."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα Ανάγνωση άρθρου στο EBSCOhost

2 Καλωσήρθατε στο εκπαιδευτικό μάθημα της EBSCO με τίτλο Ανάγνωση άρθρου στο EBSCOhost. Σε αυτό το εκπαιδευτικό μάθημα, θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά του Λεπτομερούς αρχείου EBSCOhost για ένα στοιχείο από τη Λίστα αποτελεσμάτων.

3 Εμφανίζεται η Λίστα αποτελεσμάτων και προβάλλει κατά προεπιλογή Όλα τα αποτελέσματα. Η Λίστα αποτελεσμάτων μπορεί να ρυθμιστεί προκειμένου να εμφανίζει τα αποτελέσματα ανά συγκεκριμένο τύπο εγγράφου, όπως Ακαδημαϊκά περιοδικά, Περιοδικά ή Βιβλία/Μονογραφίες, χρησιμοποιώντας τα πλαίσια ελέγχου στην αριστερή στήλη. Κάντε κλικ σε ένα άρθρο για να προβάλετε το Λεπτομερές αρχείο.

4 Από τη στήλη στα αριστερά, μπορείτε να προσπελάσετε όλες τις διαθέσιμες εκδοχές του στοιχείου που προβάλετε. Αυτές ενδέχεται να συμπεριλαμβάνουν HTML ή Πλήρες κείμενο σε μορφή ΡDF. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε μια Αναζήτηση SmartText για τους όρους αναζήτησής σας, για να βρείτε παρόμοια αποτελέσματα.

5 Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία στη δεξιά στήλη, μπορείτε να προβείτε σε Εκτύπωση, Αποστολή μέσω ηλ. ταχυδρομείου, Αποθήκευση, Παράθεση ή Εξαγωγή του άρθρου σας, καθώς και να το προσθέσετε στο φάκελό σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα Δημιουργίας σημείωσης στο άρθρο και να το αποθηκεύσετε στον προσωπικό σας φάκελο. Κάντε κλικ στο Μόνιμο σύνδεσμο (Ρermalink) για να προσπελάσετε ένα μόνιμο σύνδεσμο προς το άρθρο, ή κάντε κλικ στο Bookmark (Σελιδοδείκτης) για να προσθέσετε το άρθρο στα αγαπημένα του προγράμματος προβολής ή να το κοινοποιήσετε μέσω υπηρεσιών όπως Facebook, Twitter ή Del.icio.us.

6 Εάν ο διαχειριστής σας έχει ενεργοποιήσει το Πλήρες κείμενο σε μορφή HTML, θα μπορείτε να δείτε την επιλογή Ακούστε στο άρθρο σας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Text-To-Speech, καθώς και την επιλογή Μετάφραση του άρθρου σε μία από τις διαθέσιμες γλώσσες.

7 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Πλήρες κείμενο σε μορφή ΡDF για να προβάλετε το Πλήρες κείμενο στο Εργαλείο προβολής PDF.

8 Μπορείτε να επιστρέψετε στη λίστα αποτελεσμάτων, να βελτιστοποιήσετε την αναζήτησή σας ή να κάνετε λήψη του PDF κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που βρίσκονται στο επάνω μέρος του Προγράμματος προβολής. Χρησιμοποιώντας τη στήλη Σε αυτό το έργο, μπορείτε να προσπελάσετε άλλα άρθρα στο ίδιο τεύχος της πηγής σας ή να επιλέξετε το Επιλογή άλλου θέματος.

9 Χρησιμοποιώντας τα εικονίδια στα δεξιά, έχετε τη δυνατότητα Προσθήκης του άρθρου στο φάκελο καθώς και τη δυνατότητα Αποστολής μέσω ηλ. ταχυδρομείου ή Εξαγωγής του άρθρου.

10 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Βοήθεια για να προβάλετε το πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα Βοήθειας.

11 Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη Διαδικτυακή τοποθεσία υποστήριξης της EBSCO http://support.ebsco.com


Κατέβασμα ppt "Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα Ανάγνωση άρθρου στο EBSCOhost."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google