Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τάσος, το σαλιγκάρι σ. 30-31 ΙΩΑΝΝΑΘΕΟΔΟΥΛΟΥ. *Επιλογή Άσκηση 1 Άσκηση 2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τάσος, το σαλιγκάρι σ. 30-31 ΙΩΑΝΝΑΘΕΟΔΟΥΛΟΥ. *Επιλογή Άσκηση 1 Άσκηση 2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τάσος, το σαλιγκάρι σ. 30-31 ΙΩΑΝΝΑΘΕΟΔΟΥΛΟΥ

2 *Επιλογή Άσκηση 1 Άσκηση 2

3 Άσκηση 1 Μια γάτα εμφανίζεται στην οθόνη και δίνει οδηγίες στα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν την άσκηση. Κάθε φορά που η απάντηση είναι σωστή, ένα «μπράβο» εμφανίζεται στην οθόνη. Αν όμως η απάντηση είναι λανθασμένη, τότε ένας χαρακτηριστικός ήχος προειδοποιεί τα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν κλικ πάνω στο κενό και γράφουν το γράμμα που λείπει ή επιλέγουν το γράμμα που λέιπει μεσα από μερικά προτεινόμενα γράμματα.

4 Ποιός είναι μέσα στη σακούλα; Γράψε το «Σ, σ, ς» και θα μάθεις.

5 Ο Τά_ο_, το _αλιγκάρι.

6 Άσκηση 2 Μια γάτα εμφανίζεται στην οθόνη και δίνει οδηγίες στα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν την άσκηση. Κάθε φορά που η απάντηση είναι σωστή, ένα «μπράβο» εμφανίζεται στην οθόνη. Αν όμως η απάντηση είναι λανθασμένη, τότε ένας χαρακτηριστικός ήχος προειδοποιεί τα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν κλικ πάνω στο κενό και γράφουν το γράμμα που λείπει ή επιλέγουν το γράμμα που λέιπει μεσα από μερικά προτεινόμενα γράμματα.

7 Ο Άρης έγραψε ένα ποιηματάκι για το σαλιγκάρι. Όμως ξέχασε να γράψει τα «Σ, σ, ς». Συμπλήρωσε τα κενά και διάβασε το ποιηματάκι του Άρη.

8 _αλιγκάρι, Μήπω_ να _ε πω _αλιάρη; Μήπω_ Τά_ο; Μήπω_ _ούλη; Μήπω_ να _ε πω _πιτούλη;


Κατέβασμα ppt "Τάσος, το σαλιγκάρι σ. 30-31 ΙΩΑΝΝΑΘΕΟΔΟΥΛΟΥ. *Επιλογή Άσκηση 1 Άσκηση 2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google