Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μέσα επικοινωνίας Αιμιλία Αριστείδου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μέσα επικοινωνίας Αιμιλία Αριστείδου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μέσα επικοινωνίας Αιμιλία Αριστείδου

2 Άσκηση 1 Στην οθόνη υπάρχουν τα μέσα επικοινωνίας: γράμμα, τηλέφωνο, υπολογιστής, εφημερίδα & περιοδικό, τηλεόραση, ραδιόφωνο. Μιλά ένα κοριτσάκι. Γεια σας παιδιά! Μάζεψα όλα τα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε μεταξύ μας, όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε. Πάτησε πάνω ένα – ένα τα μέσα επικοινωνίας για να τα γνωρίσεις.

3 Κάθε φορά που το παιδί πατά πάνω σε ένα μέσο επικοινωνίας, αυτό εμφανίζεται μόνο του στην οθόνη μαζί με το κοριτσάκι που μιλά.

4 Γράμμα  Το γράμμα το χρησιμοποιούμε για να γράψουμε τα νέα μας σε κάποιο μακρινό φίλο ή συγγενή μας. Το ταχυδρομούμε και το παίρνει ο ταχυδρόμος στον προορισμό του. Αυτό τον τρόπο επικοινωνίας τον χρησιμοποιούσαν περισσότερο στα πιο παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν τηλέφωνα.

5 Τηλέφωνο  Το τηλέφωνο το χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε, όταν θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον άλλον, όταν αυτός βρίσκεται μακριά μας.

6 Ηλεκτρονικός υπολογιστής 
Με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μπορούμε να μπούμε στο διαδίκτυο και να στείλουμε κάποιο μήνυμα ή να μιλήσουμε με κάποιο φίλο μας.

7 Εφημερίδα & περιοδικό 
Μέσα από την εφημερίδα και το περιοδικό μπορούμε να διαβάσουμε και να μάθουμε τα διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας και στον υπόλοιπο κόσμο. Μπορούμε ακόμα να γράψουμε και εμείς μέσα σε κάποια εφημερίδα ή περιοδικό αν έχουμε κάτι σημαντικό να πούμε στον υπόλοιπο κόσμο.

8 Ραδιόφωνο  Στο ραδιόφωνο μπορούμε να ακούσουμε εκτός από τραγούδια και γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας και στον υπόλοιπο κόσμο.

9 Τηλεόραση  Στην τηλεόραση μπορούμε να δούμε διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν σε διάφορά μέρη του κόσμου και στην χώρα μας.

10 Άσκηση 2 Φόντο όλα τα μέσα επικοινωνίας. Το παιδί πατά πάνω στην σωστή απάντηση. Ποιο μέσο επικοινωνίας χρησιμοποιούσαν στα παλιά χρόνια; Πάτησε πάνω του.

11 Φόντο όλα τα μέσα επικοινωνίας. Το παιδί πατά πάνω στην σωστή απάντηση.
Ποια από τα μέσα επικοινωνίας χρησιμοποιούμε για να μάθουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας και στον υπόλοιπο κόσμο; Πάτησε πάνω τους.

12 Φόντο όλα τα μέσα επικοινωνίας. Το παιδί πατά πάνω στην σωστή απάντηση.
Ποια μέσα επικοινωνίας χρησιμοποιούμε για να μιλήσουμε με τους φίλους μας; Πάτησε πάνω τους.


Κατέβασμα ppt "Μέσα επικοινωνίας Αιμιλία Αριστείδου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google