Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚKΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚKΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚKΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

2 ΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤEIΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ

3

4 ΟΙ ΝΑΟΙ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΞΟΥΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΙΤΕ:

5 ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6 Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1847 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΕΙΧΕ ΜΗΚΟΣ 26μ., ΠΛΑΤΟΣ 12μ., ΥΨΟΣ 10μ. ΚΑΙ ΠΑΧΟΣ ΤΟΙΧΟΥ 1,5μ. ΤΟ ΕΤΟΣ 1882 ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΔΩΝΟΣΤΑΣΙΟ.

7 ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

8 ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟ 1950. ΤΟ 1997 ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟ 1950. ΤΟ 1997 ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ.

9 ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

10 Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 1960. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΧΩΡΙ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 1960. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΧΩΡΙ.

11 ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

12 ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΔΟΧΩΡΙΟΥ. ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 1970. ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΔΟΧΩΡΙΟΥ. ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 1970.

13 ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

14 ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ. ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1970 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ.

15 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

16 Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΤΖΙΡΙΦ. ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ.

17 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, Κ.Α. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, Κ.Α. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

18 ΠΗΓΕΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΛΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΛΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ INTERNET INTERNET

19 ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ: ΓΟΥΝΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΟΥΝΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΟΥΝΑΡΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΞΕΝΙΑ ΓΟΥΝΑΡΗ ΞΕΝΙΑ ΚΑΤΣΑΜΑΚΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΜΑΚΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΟΓΛΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΟΓΛΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΨΩΜΑΔΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΨΩΜΑΔΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

20 ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


Κατέβασμα ppt "ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚKΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google