Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΑΣΟΥΛΑΣ.  Ο Ιούλιος είναι ο έβδομος μήνας του χρόνου και έχει 31 ημέρες. Στο αττικό ημερολόγιο ήταν ο πρώτος μήνας του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΑΣΟΥΛΑΣ.  Ο Ιούλιος είναι ο έβδομος μήνας του χρόνου και έχει 31 ημέρες. Στο αττικό ημερολόγιο ήταν ο πρώτος μήνας του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΑΣΟΥΛΑΣ

2  Ο Ιούλιος είναι ο έβδομος μήνας του χρόνου και έχει 31 ημέρες. Στο αττικό ημερολόγιο ήταν ο πρώτος μήνας του έτους και ονομαζόταν Εκατόμβαιων.

3  Ο Ιούλιος ονομαζόταν και Αλωνάρης αφού την εποχή εκείνη πραγματοποιούνταν το αλώνισμα των δημητριακών.

4  Οι γιορτές του Ιουλίου είναι πολλές. Αυτές είναι, η γιορτή του προφήτη Ηλία, η γιορτή των αγίων ιατήρων, η γιορτή της θεραπεύτριας Αγίας Κυριακής, η γιορτή της Αγίας Μαρίνας, η γιορτή της Αγίας Παρασκευής και η γιορτή του Άγιου Παντελεήμονα.

5  Όσο και αν φαίνεται περίεργο η Γη μας τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο σημείο της ετήσιας τροχιάς της.

6


Κατέβασμα ppt "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΑΣΟΥΛΑΣ.  Ο Ιούλιος είναι ο έβδομος μήνας του χρόνου και έχει 31 ημέρες. Στο αττικό ημερολόγιο ήταν ο πρώτος μήνας του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google