Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το καινούριο σιντριβάνι της πλατείας. Πριν φτιαχτεί το σιντριβάνι υπήρχαν πιο πολλά δέντρα σε αυτό το σημείο, ενώ τώρα το έχουν στολίσει γύρω, με γκαζόν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το καινούριο σιντριβάνι της πλατείας. Πριν φτιαχτεί το σιντριβάνι υπήρχαν πιο πολλά δέντρα σε αυτό το σημείο, ενώ τώρα το έχουν στολίσει γύρω, με γκαζόν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Το καινούριο σιντριβάνι της πλατείας. Πριν φτιαχτεί το σιντριβάνι υπήρχαν πιο πολλά δέντρα σε αυτό το σημείο, ενώ τώρα το έχουν στολίσει γύρω, με γκαζόν.

4 Πριν 2 χρόνια φτιάχτηκε η καινούρια πλατεία. Υπήρχαν πιο πολλά δέντρα, όμως τα έκοψαν για να υπάρχει πιο πολύς χώρος. Αλλά και πάλι συνέχισε να υπάρχει πράσινο, αφού φύτεψαν καινούρια δέντρα.

5 Όπως βλέπουμε υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ αυτών των εικόνων. Επίσης είναι ορατές και οι αλλαγές που έγιναν στην πλατεία αυτή!!!!!! Στη παλιά πλατεία υπάρχει περισσότερο πράσινο στις ‘άκρες’ της ενώ το σιντριβάνι ήταν πιο πλατύ και απλό. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν φώτα αλλά και διακοσμήσεις όπως τα φώτα στο καινούριο σιντριβάνι και τα πολλά ειδών φυτά!!

6 Αυτό το λιβάδι είναι δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ και έγινε δεντροφύτεψη πριν από μερικά χρόνια. Έχει πάρα πολλά δέντρα και γενικά πάρα πολύ πράσινο!!!! Υπάρχουν και μέρη οπού μερικοί κάτοικοι έχουν τα χωράφια τους ή οπού φροντίζουν τα ζώα τους.

7 Πραγματικά φαίνονται οι αλλαγές που έγιναν σε αυτές τις δεκαετίες!!!! Παλιά βέβαια υπήρχαν περισσότερα δέντρα, έλατα και πεύκα!! Όμως υπάρχει ακόμα πράσινο σε αυτή την περιοχή αφού όπως είπαμε και πριν έχει γίνει δεντροφύτεψη!!! Αυτό το μέρος είναι σίγουρο ότι θα εξακολουθεί να είναι υπέροχο αν υπάρχουν φυτά και δέντρα!!!! Είναι ένας αξιοθαύμαστος τόπος του χωριού μας!!! 

8 Εδώ παρουσιάζεται μια φωτογραφία του ποδοσφαιρικού μας γηπέδου στα παλιά χρόνια. Ακόμα είναι μεγάλο αλλά και πράσινο!!! Δεν έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές, όμως είναι το μέρος οπού η ομάδα μας κάνει προπόνηση αλλά και ο τόπος, που πολλά παιδιά προτιμούν να παίξουν και να διασκεδάσουν γενικότερα κάθε καλοκαίρι!!!!

9 Παραπάνω φαίνονται κάποιες εικόνες με τις τούρκικες ονομασίες των χωριών. Το δικό μας το ονόμασαν Νέχαλη. Μετά από χρόνια, αφού είχαν φύγει οι τούρκοι από ΄δώ το ονομάσαμε Ομορφοχώρι επειδή λεγόταν ότι εκείνη η περιοχή οπού υπήρχε στην Τουρκία ήταν πολύ όμορφη!!!! Έτσι λοιπόν πήρε αυτήν την ονομασία το όμορφο χωριό μας!!!  Η ΙΣΤΟΡΙΑ

10  Internet  Google Earth  Google Maps  Σύλλογος Ομορφοχωρίου

11  Μαριαλένα Χασιώτη Α3  Δήμητρα Γκουζιώτη Α1  Νίκος Λυτροσυγκούνης Α2  Αποστόλης Τσαλίκης Α3  Φώτης Γκουλιαβός Α2  Σίλντι Ιμπραχίμα Α1


Κατέβασμα ppt "Το καινούριο σιντριβάνι της πλατείας. Πριν φτιαχτεί το σιντριβάνι υπήρχαν πιο πολλά δέντρα σε αυτό το σημείο, ενώ τώρα το έχουν στολίσει γύρω, με γκαζόν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google