Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όργωμα - σπορά Αιμιλία Αριστείδου. Άσκηση 1 Στο φόντο ένα χωράφι και μιλά ο γεωργός. Γεια σας π αιδιά ! Είμαι ο κυρ Γιώργος ο γεωργός ! Τώρα το Φθινό.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όργωμα - σπορά Αιμιλία Αριστείδου. Άσκηση 1 Στο φόντο ένα χωράφι και μιλά ο γεωργός. Γεια σας π αιδιά ! Είμαι ο κυρ Γιώργος ο γεωργός ! Τώρα το Φθινό."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Όργωμα - σπορά Αιμιλία Αριστείδου

2 Άσκηση 1 Στο φόντο ένα χωράφι και μιλά ο γεωργός. Γεια σας π αιδιά ! Είμαι ο κυρ Γιώργος ο γεωργός ! Τώρα το Φθινό π ωρο είναι ο καιρός π ου έρχομαι στο χωράφι για να το οργώσω και μετά να σ π είρω.

3 Φόντο ένα τρακτέρ, ένα αεροπλάνο και ένα αυτοκίνητο. Το παιδί επιλέγει την σωστή απάντηση. Ο γεωργός π ηγαίνει στο χωράφι με το :

4 Φόντο μικρά δεντράκια, σπόροι και λουλούδια. Το παιδί επιλέγει την σωστή απάντηση. Ο γεωργός π ηγαίνει στο χωράφι για να σ π είρει :

5 Στο φόντο υπάρχουν μπότες πλαστικές, ψάθινο καπέλο, στολή πυροσβέστη, μακρύ πουκάμισο, ρόμπα γιατρού. Ο γεωργός φοράει :

6 Στο φόντο υπάρχουν τσάπα, σφουγγαρίστρα, κτένα και σκούπα. Το παιδί επιλέγει την σωστή απάντηση. Ο γεωργός στο χωράφι χρησιμο π οιεί :

7 Στο φόντο υπάρχει ψηλό σιτάρι και τριανταφυλλιά. Το παιδί επιλέγει την σωστή απάντηση. Οι σ π όροι π ου φυτεύει ο γεωργός θα γίνουν :


Κατέβασμα ppt "Όργωμα - σπορά Αιμιλία Αριστείδου. Άσκηση 1 Στο φόντο ένα χωράφι και μιλά ο γεωργός. Γεια σας π αιδιά ! Είμαι ο κυρ Γιώργος ο γεωργός ! Τώρα το Φθινό."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google