Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παραδοσιακό φόρεμα της Κρήτης Το παραδοσιακό φόρεμα για τα άτομα •Η παραδοσιακή φορεσιά για τους άνδρες αποτελείται από ένα παντελόνι – βράκα, ένα γιλέκο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παραδοσιακό φόρεμα της Κρήτης Το παραδοσιακό φόρεμα για τα άτομα •Η παραδοσιακή φορεσιά για τους άνδρες αποτελείται από ένα παντελόνι – βράκα, ένα γιλέκο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παραδοσιακό φόρεμα της Κρήτης Το παραδοσιακό φόρεμα για τα άτομα •Η παραδοσιακή φορεσιά για τους άνδρες αποτελείται από ένα παντελόνι – βράκα, ένα γιλέκο και ένα ζευγάρι μπότες. Αυτή η παραδοσιακή φορεσιά της Κρήτης δημιουργήθηκε το 16 ο αιώνα και φτιάχνεται από ειδικούς ράφτες. Υπάρχει μία γιορτινή φορεσιά που αποτελείτε από παντελόνι – βράκα, γιλέκο, πουκάμισο, ζώνη, τουρμπάνι - σαρίκι, ένα ασημένιο μαχαίρι και ένα ζευγάρι μπότες

2 Η παραδοσιακή αντρική φορεσιά

3 Η παραδοσιακή γυναικεία φορεσιά Το 1204 και για 2 αιώνες η γυναίκα της Κρήτης ντύνετε με την βυζαντινή φορεσιά. Από το 1453 η γυναικεία Κρητική φορεσιά ποικίλλει πολύ χωρίς να ακολουθεί μια συγκεκριμένη μόδα. Αποτελείται από ένα παντελόνι-βράκα, ένα γιλέκο, ένα πολύ μακρύ σακάκι ανοικτό μπροστά. Ένα μεγάλο πολύχρωμο μαντήλι που φοριέται στο κεφάλι.

4 Η παραδοσιακή γυναικεία φορεσιά

5


Κατέβασμα ppt "Παραδοσιακό φόρεμα της Κρήτης Το παραδοσιακό φόρεμα για τα άτομα •Η παραδοσιακή φορεσιά για τους άνδρες αποτελείται από ένα παντελόνι – βράκα, ένα γιλέκο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google