Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μέσα Συγκοινωνίας ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μέσα Συγκοινωνίας ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μέσα Συγκοινωνίας ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

2 Άσκηση 1 Στο φόντο υπάρχουν υπάρχου τα διάφορα μέσα συγκοινωνίας: πλοίο, καράβι, βάρκα, ελικόπτερο, αεροπλάνο, αυτοκίνητο, λεωφορείο, τρένο, φορτηγό, τρέιλερ, τρακτέρ, μοτοσικλέτα, ποδήλατο. Μιλά ένα κορίτσι η Μελίνα.

3 Γεια σας φίλοι μου. Φαντάζομαι όλοι γνωρίζεται τα μέσα συγκοινωνίας
Γεια σας φίλοι μου! Φαντάζομαι όλοι γνωρίζεται τα μέσα συγκοινωνίας! Μόνο που εγώ τα μπερδεύω ακόμα! Πάτησε ένα - ένα τα μέσα και επανέλαβε μαζί μου το όνομα τους!

4 Άσκηση 2 Στην οθόνη υπάρχουν 4 κουτιά. Στο 1 υπάρχει θάλασσα, στο 2 αυτοκινητόδρομος, στο 3 ουρανός και στο 4 χωράφι. Το παιδί θα πρέπει να τοποθετήσει τα μέσα συγκοινωνίας μέσα στο κατάλληλο κουτί. Κάθε φορά που κάνει λάθος ακούγεται: ξανά δοκίμασε! Παιδιά τώρα θα πρέπει να βάλουμε τα μέσα συγκοινωνίας το κάθε ένα στο κουτί που ανήκει!

5 Άσκηση 3 Στο φόντο υπάρχουν σε σειρά: πιλότος, γεωργός, παιδί, καπετάνιος, ψαράς. Η Μελίνα κάνει ερωτήσεις και τα παιδιά πατούν πάνω στην σωστή απάντηση. Κάθε φορά που κάνουν λάθος ακούγετε: ξανά δοκίμασε!

6 Ποιος οδηγεί το πλοίο?  ο καπετάνιος
Ποιος χρησιμοποιεί την βάρκα?  ο ψαράς Ποιος οδηγεί το αεροπλάνο?  ο πιλότος Ποιος οδηγεί το τρακτέρ?  ο γεωργός Ποιος οδηγεί το ποδήλατο?  το παιδί


Κατέβασμα ppt "Μέσα Συγκοινωνίας ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google