Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όταν σου λείπει κάποιος Τόσο πολύ, που θέλεις μόνο να τον πάρεις Απ’ τα όνειρά σου και να τον αγκαλιάσεις στην.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όταν σου λείπει κάποιος Τόσο πολύ, που θέλεις μόνο να τον πάρεις Απ’ τα όνειρά σου και να τον αγκαλιάσεις στην."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όταν σου λείπει κάποιος Τόσο πολύ, που θέλεις μόνο να τον πάρεις Απ’ τα όνειρά σου και να τον αγκαλιάσεις στην πραγματικότητα!

2 Όταν η πόρτα της ευτυχίας κλείνει, μια άλλη ανοίγει
Όταν η πόρτα της ευτυχίας κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Αλλά συχνά κοιτάζουμε τόσο πολύ Την κλειστή πόρτα που δεν βλέπουμε αυτή, Που έχει ανοίξει για μας

3 Μην ψάχνεις την εμφάνιση, μπορεί να εξαπατήσει
Μην ψάχνεις την εμφάνιση, μπορεί να εξαπατήσει. Μην ψάχνεις τον πλούτο, ακόμη και αυτός ξεθωριάζει. Ψάξε για κάποιον που σε κάνει να χαμογελάς, Επειδή χρειάζεται μόνο ένα χαμόγελο για Να κάνει κάποιος μια σκοτεινή ημέρα, να φανεί φωτεινή. Βρες κάποιον που να κάνει την καρδιά σου να χαμογελάει.

4 Ονειρεύσου ό,τι θέλεις να ονειρευτείς Πήγαινε όπου θέλεις να πάς Να είσαι αυτό που θέλεις να είσαι, Επειδή έχεις μόνο μια ζωή Και μια ευκαιρία να κάνεις όλα τα πράγματα που Θέλεις να κάνεις

5 Μπορεί να έχεις αρκετή ευτυχία για να σε κάνει γλυκό, Αρκετές προσπάθειες για να σε κάνουν δυνατό, Αρκετή θλίψη για να σε κρατήσει άνθρωπο και Αρκετή ελπίδα να σε κάνει ευτυχισμένο.

6 Οι ευτυχέστεροι των ανθρώπων δεν έχουν απαραίτητα τα καλύτερα όλων Απλά κάνουν το περισσότερο από Οτιδήποτε έρχεται στο δρόμο τους.

7 Το φωτεινότερο μέλλον πάντα θα βασίζεται σε ένα ξεχασμένο παρελθόν Δεν μπορείς να πάς προς τα εμπρός στη ζωή μέχρις ότου Αφήσεις να φύγουν οι προηγούμενες αποτυχίες σου και οι στεναχώριες.

8 Όταν γεννήθηκες, έκλαιγες Και όλοι γύρω σου χαμογελούσαν
Όταν γεννήθηκες, έκλαιγες Και όλοι γύρω σου χαμογελούσαν. Ζήσε τη ζωή σου έτσι ώστε στο τέλος, Να είσαι αυτός που χαμογελά και ο καθένας Γύρω σου να κλαίει.

9 Παρακαλώ στείλε αυτό το μήνυμα σε εκείνους τους ανθρώπους Ποιοι σημαίνουν κάτι για σένα (ΕΓΩ ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ) Σε εκείνους που έχουν αγγίξει τη ζωή σου με κάποιο τρόπο Σε εκείνους που σε κάνουν να χαμογελάς όταν το χρειάζεσαι πραγματικά Σε εκείνους που σε κάνουν να δεις τη Φωτεινότερη πλευρά των πραγμάτων, όταν είσαι πραγματικά χάλια Σε εκείνους των οποίων την φιλία εκτιμάς Σε εκείνους που είναι τόσο σημαντικοί στη ζωή σου.

10 Μην μετράς τα χρόνια – μέτρα τις αναμνήσεις!
Μην μετράς τα χρόνια – μέτρα τις αναμνήσεις! Μην μετρήστε τα έτη - μετρήστε τις μνήμες!


Κατέβασμα ppt "ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όταν σου λείπει κάποιος Τόσο πολύ, που θέλεις μόνο να τον πάρεις Απ’ τα όνειρά σου και να τον αγκαλιάσεις στην."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google