Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η περιοχή Amatciems απέχει 80 χλμ από την Riga, την πρωτεύουσα της Λετονίας, και 12 χλμ από το Cēsis μια πόλη 20.000 κατοίκων. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η περιοχή Amatciems απέχει 80 χλμ από την Riga, την πρωτεύουσα της Λετονίας, και 12 χλμ από το Cēsis μια πόλη 20.000 κατοίκων. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4 Η περιοχή Amatciems απέχει 80 χλμ από την Riga, την πρωτεύουσα της Λετονίας, και 12 χλμ από το Cēsis μια πόλη 20.000 κατοίκων. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα σπίτι, σε μια περιοχή ήρεμη και ελάχιστα γνωστή, αυτό είναι το ιδανικό μέρος. Με λιγότερο από 200.000 ευρώ, ένα από τα ονειρεμένα σπίτια των φωτογραφιών που ακολουθούν, μέσα στον θεαματικό γήινο παράδεισο απερίγραπτης ομορφιάς, μπορεί να γίνει δικό σας!

5

6

7 Δεν υπάρχουν ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι στο Amatciems και η ακριβής τοποθεσία όπου μπορεί να χτιστεί ένα σπίτι επιλέγεται προσεκτικά, προκειμένου να ταιριάξει απόλυτα στο ήδη υπάρχον περιβάλλον.

8

9 Η τοποθέτηση μιας νέας κατοικίας πρέπει να τηρεί δύο κυρίως κριτήρια: - Να μην κρύβει το πανέμορφο φυσικό τοπίο και - να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες κάθε οικοπέδου να χαίρονται το δικό τους μικρό κομματάκι δάσους και την λιμνούλα με το γλυκό νερό.

10

11

12

13 Χρησιμοποιούνται τρεις μόνον τύποι σπιτιών, κατασκευασμένα από ξύλινα σανίδια ή κορμούς δέντρων που μπορούν να συμπληρωθούν από προσόψεις φυσικής πέτρας, γυαλί ή κρύσταλλο.

14

15

16 Η αρχιτεκτονική των σπιτιών επιτρέπει τέσσερα είδη στέγης – από άχυρο, κεραμίδια ή πλάκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε περιορισμένοι στην επιλογή σας. Κάθε καινούργια ιδέα είναι καλοδεχούμενη …

17

18

19

20

21

22

23

24 Κάθε ιδιοκτησία είναι συνδεδεμένη με τις δημόσιες κοινωφελείς υπηρεσίες, διαθέτει δηλαδή παροχή νερού, ηλεκτρισμού και δίκτυο οπτικών ινών.

25

26

27

28

29

30

31

32

33 Το ίδιο το Amatciems διαθέτει δικούς του φυσικούς πόρους γλυκού νερού - δεξαμενές, λίμνες και γεωτρήσεις, όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους ώστε να αλληλοτροφοδοτούνται, αλλά και να αποφεύγονται οι πλημμύρες σε περιόδους βροχών..

34

35

36 Οι κάτοικοι μπορούν να θαυμάζουν τα ζώα και τα πουλιά που κατοικούν στην ίδια περιοχή και κινούνται χωρίς εμπόδια σε όλη την ζώνη και να απολαμβάνουν μαζί τους τις βόλτες τους στο δάσος. Η υπέροχη θέα στους λόφους, τις λίμνες, τις πεδιάδες και τα δάση προκαλεί αισθήματα γαλήνης και ηρεμίας. Το χωριό έχει ήδη προσελκύσει όσους εκτιμούν την απλότητα της φυσικής ζωής. Η κοινότητα του Amatciems είναι απόλυτα διεθνής.

37

38

39

40

41

42

43 Κατοικία για όσους είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν τη ζωή τους με τη φύση, να συνυπάρξουν με την αρμονία που θα τους επιτρέψει να ταυτιστούν με την ενέργεια Των αρωμάτων και των ήχων της φύσης. Κατοικία για όσους λατρεύουν να βλέπουν τα πουλιά και τα ζώα, τις ανατολές και τα δειλινά μέσα στο παρθένο τοπίο. Κατοικία για όσους έχουν την πολυτέλεια να απολαμβάνουν το φυσικό κάλλος κάθε μέρα, τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ένας φυσικός τρόπος ζωής, ένα μοναδικό project, ένα έργο ζωής μιας οικολογικής διάνοιας, του Sr. Aivars Zvirbulis, που πιστεύει ότι η ζωή στην πόλη είναι χρόνος χαμένος. Aivars Zvirbulis

44

45 Πολλοί διάσημοι αρχιτέκτονες έχουν ήδη αναγνωρίσει το Amatciems ως πολιτιστικό μνημείο του μέλλοντος. Amatciems είναι μια κατοικήσιμη κοινότητα, αλλά την νιώθεις περισσότερο σαν φυσικό τοπίο.

46 hosted on www.clickhere.grwww.clickhere.gr


Κατέβασμα ppt "Η περιοχή Amatciems απέχει 80 χλμ από την Riga, την πρωτεύουσα της Λετονίας, και 12 χλμ από το Cēsis μια πόλη 20.000 κατοίκων. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google