Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για καλή τύχη. Θα ανταμοιφθείς με καλή τύχη 4 μέρες από τότε που θα λάβεις αυτό το e-mail.ΤΑΝΤΡΑ. Στείλε ένα αντίγραφο σε οποιονδήποτε θέλεις να ευχηθείς καλή τύχη... Υπάρχουν πάρα πολλοί... Αν ξεχάσω κάποιους, αλλά τους έχω στην καρδιά μου, και αυτοί θα είναι τυχεροί. Δεν θέλω να σου στείλω χρήματα γιατί δεν έχω. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για καλή τύχη. Θα ανταμοιφθείς με καλή τύχη 4 μέρες από τότε που θα λάβεις αυτό το e-mail.ΤΑΝΤΡΑ. Στείλε ένα αντίγραφο σε οποιονδήποτε θέλεις να ευχηθείς καλή τύχη... Υπάρχουν πάρα πολλοί... Αν ξεχάσω κάποιους, αλλά τους έχω στην καρδιά μου, και αυτοί θα είναι τυχεροί. Δεν θέλω να σου στείλω χρήματα γιατί δεν έχω.

2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ:  Τρώγε πολύ ρύζι από σίκαλη.  Δώσε στους ανθρώπους πολύ περισσότερο από αυτό που εκείνοι ζητούν, και κάντο με όλη σου την καρδιά.  Μάθε απ’ έξω το ποίημα που προτιμάς.  Μην πιστεύεις σε όλα που ακούς, μήν ξοδεύεις όλα από όσα έχεις και μην κοιμάσαι για όλο τον καιρό που θα επιθυμούσες να το κάνεις.  Κάθε φορά που λες “Σ’ αγαπώ”, να το αισθάνεσαι.  Κάθε φορά που λες “λυπάμαι”, κοίτα το άτομο ίσια στα μάτια.  Τρώγε πολύ ρύζι από σίκαλη.  Δώσε στους ανθρώπους πολύ περισσότερο από αυτό που εκείνοι ζητούν, και κάντο με όλη σου την καρδιά.  Μάθε απ’ έξω το ποίημα που προτιμάς.  Μην πιστεύεις σε όλα που ακούς, μήν ξοδεύεις όλα από όσα έχεις και μην κοιμάσαι για όλο τον καιρό που θα επιθυμούσες να το κάνεις.  Κάθε φορά που λες “Σ’ αγαπώ”, να το αισθάνεσαι.  Κάθε φορά που λες “λυπάμαι”, κοίτα το άτομο ίσια στα μάτια.

3  Πίστευε στην αγάπη της πρώτης στιγμής.  Μην αγνοείς τα όνειρα κανενός.  Αγάπα βαθιά και με πάθος, μπορεί να σου κάνει κακό, αλλά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να ζήσεις τη ζωή ολοκληρωτικά.  Αντιμετώπιζε κάθε διαφωνία με ξεκάθαρο τρόπο, μην προσβάλλεις.  Μην κρίνεις ποτέ ένα άτομο από τους συγγενείς του.  Μίλα αργά, αλλά να σκέφτεσαι στα γρήγορα.  Πίστευε στην αγάπη της πρώτης στιγμής.  Μην αγνοείς τα όνειρα κανενός.  Αγάπα βαθιά και με πάθος, μπορεί να σου κάνει κακό, αλλά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να ζήσεις τη ζωή ολοκληρωτικά.  Αντιμετώπιζε κάθε διαφωνία με ξεκάθαρο τρόπο, μην προσβάλλεις.  Μην κρίνεις ποτέ ένα άτομο από τους συγγενείς του.  Μίλα αργά, αλλά να σκέφτεσαι στα γρήγορα.

4  Κάθε φορά που κάποιος σε ρωτάει κάτι που δεν θέλεις να απαντήσεις, χαμογέλα και ρώτα “γιατί θέλεις να το μάθεις”;  Να θυμάσαι ότι η πιό μεγάλη αγάπη και οι πιο μεγάλες επιχειρήσεις, είναι αυτές που έχουν τους μεγαλύτερους κινδύνους.  Φώναξε τη μητέρα σου. Αν δεν μπορείς, σκέψου την.  Λέγε “Να είσαι ευλογημένος”, ακόμη κι αν πολλοί δεν θα μπορούσαν να το εκτιμήσουν.  Αν σου συμβεί να το παρακάνεις, μην ξεχάσεις το μάθημα.  Κάθε φορά που κάποιος σε ρωτάει κάτι που δεν θέλεις να απαντήσεις, χαμογέλα και ρώτα “γιατί θέλεις να το μάθεις”;  Να θυμάσαι ότι η πιό μεγάλη αγάπη και οι πιο μεγάλες επιχειρήσεις, είναι αυτές που έχουν τους μεγαλύτερους κινδύνους.  Φώναξε τη μητέρα σου. Αν δεν μπορείς, σκέψου την.  Λέγε “Να είσαι ευλογημένος”, ακόμη κι αν πολλοί δεν θα μπορούσαν να το εκτιμήσουν.  Αν σου συμβεί να το παρακάνεις, μην ξεχάσεις το μάθημα.

5  Να θυμάσαι τα 3 Σ: να Σέβεσαι τον εαυτό σου, να Σέβεσαι τους άλλους και να Σέβεσαι την ευθύνη γιά τις πράξεις σου.  Μην αφήνεις ένα μικρό καυγά να σταματά μιά μεγάλη φιλία.  Κάθε φορά που καταλαβαίνεις ότι έκανες ένα λάθος, κάνε όλα τα απαραίτητα για να το διορθώσεις αμέσως.  Χαμογέλα κάθε φορά που κρατάς το τηλέφωνο, γιατί αυτός που του τηλεφωνάς θα είναι σε θέση να το αντιληφθεί.  Παντρέψου ένα άτομο με το οποίο σου αρέσει να μιλάς, γιατί όταν θα φτάσει η γηρατειά, το να μιλάς θα είναι μιά από τις καλύτερες ιδιότητες που θα μπορείς να βρείς στους άλλους.  Να θυμάσαι τα 3 Σ: να Σέβεσαι τον εαυτό σου, να Σέβεσαι τους άλλους και να Σέβεσαι την ευθύνη γιά τις πράξεις σου.  Μην αφήνεις ένα μικρό καυγά να σταματά μιά μεγάλη φιλία.  Κάθε φορά που καταλαβαίνεις ότι έκανες ένα λάθος, κάνε όλα τα απαραίτητα για να το διορθώσεις αμέσως.  Χαμογέλα κάθε φορά που κρατάς το τηλέφωνο, γιατί αυτός που του τηλεφωνάς θα είναι σε θέση να το αντιληφθεί.  Παντρέψου ένα άτομο με το οποίο σου αρέσει να μιλάς, γιατί όταν θα φτάσει η γηρατειά, το να μιλάς θα είναι μιά από τις καλύτερες ιδιότητες που θα μπορείς να βρείς στους άλλους.

6  Πέρνα μόνος σου κάμποσο χρόνο.  Δέξου τις αλλαγές, αλλά να μην εγκαταλείπεις τις δικές σου αρετές.  Θυμήσου ότι μερικές φορές η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση.  Διάβαζε περισσότερο βιβλία και βλέπε λιγότερο τηλεόραση.  Βίωνε μια σωστή και τίμια ζωή. Με αυτό τον τρόπο, όταν θα γεράσεις και θα θυμάσαι το παρελθόν, θα δείς πόσο θα μπορείς να είσαι ευτυχισμένος για όλα αυτά και κάτι παραπάνω.  Πίστευε στο Θεό, αλλά κλείνε καλά το αμάξι σου.  Πέρνα μόνος σου κάμποσο χρόνο.  Δέξου τις αλλαγές, αλλά να μην εγκαταλείπεις τις δικές σου αρετές.  Θυμήσου ότι μερικές φορές η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση.  Διάβαζε περισσότερο βιβλία και βλέπε λιγότερο τηλεόραση.  Βίωνε μια σωστή και τίμια ζωή. Με αυτό τον τρόπο, όταν θα γεράσεις και θα θυμάσαι το παρελθόν, θα δείς πόσο θα μπορείς να είσαι ευτυχισμένος για όλα αυτά και κάτι παραπάνω.  Πίστευε στο Θεό, αλλά κλείνε καλά το αμάξι σου.

7  Μιά καλή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου είναι σημαντική.  Κάνε ό,τι δυνατόν για να διατηρείς το σπίτι σου γαλήνιο και αρμονικό.  Εάν έχεις κάτι να λύσεις με κάποιον γείτονά σου, προσπάθησε να λύσης μόνο την τωρινή φιλονικία.  Μην σκέπτεσαι το παρελθόν.  Διάβασε ανάμεσα στις ρίγες.  Συμμερίσου τη γνώση. Είναι μιά μέθοδος για να φθάσεις την αθανασία.  Μιά καλή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου είναι σημαντική.  Κάνε ό,τι δυνατόν για να διατηρείς το σπίτι σου γαλήνιο και αρμονικό.  Εάν έχεις κάτι να λύσεις με κάποιον γείτονά σου, προσπάθησε να λύσης μόνο την τωρινή φιλονικία.  Μην σκέπτεσαι το παρελθόν.  Διάβασε ανάμεσα στις ρίγες.  Συμμερίσου τη γνώση. Είναι μιά μέθοδος για να φθάσεις την αθανασία.

8  Να είσαι ευγενής με τον Πλανήτη μας...  Μην εμποδίζεις την Μητέρα Φύση.  Κύτταζε μόνο τις δικές σου δουλειές.  Μην πιστεύεις σε έναν πάρτνερ που δεν κλείνει τα μάτια όταν σε φιλά.  Τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, επισκέψου ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει.  Εάν έχεις κάνει πολλά χρήματα, κάνε ελεημοσύνη εφ’ όσο ζείς. Αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή που η μοίρα μπορεί να σου δώσει.  Να είσαι ευγενής με τον Πλανήτη μας...  Μην εμποδίζεις την Μητέρα Φύση.  Κύτταζε μόνο τις δικές σου δουλειές.  Μην πιστεύεις σε έναν πάρτνερ που δεν κλείνει τα μάτια όταν σε φιλά.  Τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, επισκέψου ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει.  Εάν έχεις κάνει πολλά χρήματα, κάνε ελεημοσύνη εφ’ όσο ζείς. Αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή που η μοίρα μπορεί να σου δώσει.

9  Θυμήσου ενίοτε, ότι το να μην φθάσεις το στόχο σου μπορεί να είναι για το καλό σου.  Μάθε καλά τους κανόνες, ώστε να ξέρεις πώς να τους ξεπερνάς με τον κατάλληλο τρόπο.  Θυμήσου: η καλύτερη σχέση είναι εκείνη στην οποία η αγάπη για τον άλλο είναι πιό σημαντική από την ανάγκη να καθήσεις με οποιονδήποτε άλλο.  Κρίνε το βαθμό της επιτυχίας σου από αυτό που έπρεπε να εγκαταλείψεις για να το φθάσεις.  Αντιμετώπιζε την Αγάπη και την κουζίνα με απόλυτη αφοσίωση, χωρίς να περιμένεις πολλά για αντάλλαγμα.  Θυμήσου ενίοτε, ότι το να μην φθάσεις το στόχο σου μπορεί να είναι για το καλό σου.  Μάθε καλά τους κανόνες, ώστε να ξέρεις πώς να τους ξεπερνάς με τον κατάλληλο τρόπο.  Θυμήσου: η καλύτερη σχέση είναι εκείνη στην οποία η αγάπη για τον άλλο είναι πιό σημαντική από την ανάγκη να καθήσεις με οποιονδήποτε άλλο.  Κρίνε το βαθμό της επιτυχίας σου από αυτό που έπρεπε να εγκαταλείψεις για να το φθάσεις.  Αντιμετώπιζε την Αγάπη και την κουζίνα με απόλυτη αφοσίωση, χωρίς να περιμένεις πολλά για αντάλλαγμα.

10 Μην παρακρατάς αυτό το μήνυμα. ΤοTANTRA TOTEM πρέπει να φύγει από τα χέρια σου μέσα σε 96 ώρες. Στείλε αντίγραφα και παρακολούθησε αυτό που θα συμβεί. Στις επόμενες 4 μέρες θα λάβεις μιά ευχάριστη έκπληξη. Είναι αλήθεια, κι ας μην το πιστεύεις. Στείλε αυτό το μήνυμα σε τουλάχιστον 5 άτομα, και η ζωή σου θα καλυτερέψει: 0-4 άτομα: θα δείς ένα μικρό καλυτέρευμα. 5-9 άτομα: η ζωή σου θα καλυτερεύσει όπως εσύ το περίμενες. 9-14 άτομα: θα έχεις τουλάχιστον 5 ωραίες εκπλήξεις τις επόμενες 4 ημέρες. 15-ή περισσότερα άτομα: η ζωή σου θα καλυτερεύσει αποτελεσματικά και τα όνειρά σου, θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Μην παρακρατάς αυτό το μήνυμα. ΤοTANTRA TOTEM πρέπει να φύγει από τα χέρια σου μέσα σε 96 ώρες. Στείλε αντίγραφα και παρακολούθησε αυτό που θα συμβεί. Στις επόμενες 4 μέρες θα λάβεις μιά ευχάριστη έκπληξη. Είναι αλήθεια, κι ας μην το πιστεύεις. Στείλε αυτό το μήνυμα σε τουλάχιστον 5 άτομα, και η ζωή σου θα καλυτερέψει: 0-4 άτομα: θα δείς ένα μικρό καλυτέρευμα. 5-9 άτομα: η ζωή σου θα καλυτερεύσει όπως εσύ το περίμενες. 9-14 άτομα: θα έχεις τουλάχιστον 5 ωραίες εκπλήξεις τις επόμενες 4 ημέρες. 15-ή περισσότερα άτομα: η ζωή σου θα καλυτερεύσει αποτελεσματικά και τα όνειρά σου, θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται.


Κατέβασμα ppt "Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google