Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

EURES Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "EURES Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 EURES Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ http://eures.europa.eu http://eures.europa.eu

2 Τι είναι το δίκτυο EURES; Το EURES είναι ένα Δίκτυο συνεργασίας που δημιουργήθηκε το 1993 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σχεδιασμένο να διευκολύνει στην ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ).

3 ● Δίκτυο Δημοσίων Οργανισμών Απασχόλησης. ● Δίκτυο Συμβούλων EURES στις χώρες της Ε.Ο.Χ. ● Δίκτυο ατόμων που αναζητούν εργασία και εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό. Τι είναι το δίκτυο EURES;

4 Στόχοι του δικτύου EURES  Κύριοι στόχοι του EURES είναι να ενημερώνει, να καθοδηγεί και να παρέχει συμβουλές σε εργαζόμενους που ενδέχεται να μετακινηθούν σε άλλη χώρα σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης.  Επιπλέον σκοπός του είναι να βοηθά τους εργοδότες που επιθυμούν να προσλάβουν εργαζόμενους από άλλες χώρες του Ε.Ο.Χ.

5 EURES Σύμβουλοι και Βοηθοί Το EURES διαθέτει ένα ανθρώπινο δυναμικό από 19 Συμβούλους EURES και 22 βοηθούς Συμβούλους EURES, οι οποίοι βρίσκονται σε 39 Γραφεία Απασχόλησης (Κ.Π.Α.2) του Ο.Α.Ε.Δ. σε όλη την Ελλάδα.

6 EURES Σύμβουλοι και Βοηθοί Ο Σκοπός των Συμβούλων είναι διατηρούν καθημερινή επαφή με άτομα που αναζητούν εργασία στα κράτη – μέλη του Ε.Ο.Χ. και με εργοδότες που επιθυμούν να προσλάβουν προσωπικό από τις παραπάνω χώρες.

7 Βασικό εργαλείο για όλους: η πύλη http://eures.europa.eu

8 Βασικά Χαρακτηριστικά του portal EURES  Το περιεχόμενο σε 25 Ευρωπαϊκές γλώσσες,  Χωριστά τμήματα για αναζητούντες εργασία και για εργοδότες,  Ξεχωριστή χρωματική κωδικοποίηση για ευκολία,  Προσωποποίηση ενεργειών με το "My EURES"  Βιογραφικά συμβατά με Europass CV.

9

10

11 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1/4/2014

12

13 Το Νέο Portal του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr www.oaed.gr

14 Θέσεις Εργασίας EURES

15 Εκδηλώσεις του EURES

16 Οι Σύμβουλοι & Βοηθοί EURES

17 EURES GREECE FACEBOOK www.facebook.com/euresgreece www.facebook.com/euresgreece

18 Ενημερωθείτε για τις Εκδηλώσεις μας: 1. Στο νέο portal του ΟΑΕΔ www.oaed.gr στο link EURES (Εργασία στην Ευρώπη), 2. Στο portal του EURES www.eures.europa.eu στο link «Πρόγραμμα Εκδηλώσεων», 3. Στο Facebook του EURES Ελλάδος www.facebook.com/euresgreece στο link «Θέσεις Εργασίας».www.oaed.grwww.eures.europa.eu www.facebook.com/euresgreece

19 ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΠΥΛΗΣ ΑΞΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ & ΤΑΝΤΑΛΟΥ ΤΗΛ 2310543850

20 EURES: Το εργαλείο για εργοδότες, εργαζόμενους, ανέργους. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ http://eures.europa.eu


Κατέβασμα ppt "EURES Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google