Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ :Ανταλλαγή υπηρεσιών και αγαθών χωρίς ευρώ!!!! Αλλά με την τοπική λογιστική μονάδα, το «ΚΑΛΑΥΡΙΟ».

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ :Ανταλλαγή υπηρεσιών και αγαθών χωρίς ευρώ!!!! Αλλά με την τοπική λογιστική μονάδα, το «ΚΑΛΑΥΡΙΟ»."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ :Ανταλλαγή υπηρεσιών και αγαθών χωρίς ευρώ!!!! Αλλά με την τοπική λογιστική μονάδα, το «ΚΑΛΑΥΡΙΟ».

4

5 Αλλά … εγώ δεν έχω κάτι να προσφέρω!!! Αυτή η πεποίθηση ίσως είναι το πιο κοινό εμπόδιο στην ανταλλακτική οικονομία. Και όμως …

6 Σκεφθείτε τις γνώσεις σας, τα χόμπυ, τις δεξιότητές σας, ενημερωθείτε για τις προσφορές άλλων μελών, μιλήστε με άλλα μέλη. Θα ανακαλύψετε ότι και εσείς έχετε πολλά να προσφέρετε αλλά και να αποδεχθείτε από τα άλλα μέλη.

7 Πλεονεκτήματα κοινωνικής οικονομίας

8

9 Τρόποι επικοινωνίας •Αποστολή και λήψη Mail στο kalavrio@gmail.com •Στo site http:// kalavrio.blogspot.com •Αφίσες •Τηλεφωνική επικοινωνία

10 Παρακαλούμε για τυχόν ερωτήσεις και απορίες

11 Σας περιμένουμε όλους με καλή διάθεση, προθυμία, ανοικτό μυαλό και ελπίδα και κυρίως … χωρίς λεφτά στην τσέπη. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΚΑΛΑΥΡΙΟ»

12 Ευχαριστούμε για την παρουσία και την συμμετοχή σας στην ενημερωτική μας συνάντηση.


Κατέβασμα ppt "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ :Ανταλλαγή υπηρεσιών και αγαθών χωρίς ευρώ!!!! Αλλά με την τοπική λογιστική μονάδα, το «ΚΑΛΑΥΡΙΟ»."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google