Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα τρία γουρουνάκια Ονόματα μελών ομάδας:.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα τρία γουρουνάκια Ονόματα μελών ομάδας:."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα τρία γουρουνάκια Ονόματα μελών ομάδας:

2 Τα 3 γουρουνάκια Σε ένα αγρόκτημα ζούσαν κάποτε τρία γουρουνάκια με τη μαμά τους και τον μπαμπά τους. Μια μέρα, τα τρία γουρουνάκια είπαν: Μεγαλώσαμε πια. Θέλουμε να ζήσουμε μόνα μας. Ο μπαμπάς και η μαμά συμφώνησαν. Τα γουρουνάκια ήταν πολύ χαρούμενα.

3 Τα 3 γουρουνάκια Την άλλη μέρα έφυγαν.
Γεια σου, μαμά! φώναξαν. Να βοηθάτε ο ένας τον άλλον, τους είπε ο μπαμπάς. Τα γουρουνάκια περπατούσαν μέρες. Βρήκαν ένα ωραίο μέρος για το καινούριο τους σπίτι.

4 Τα 3 γουρουνάκια Το μεγαλύτερο από τα τρία αδέλφια ήθελε να χτίσει το σπίτι του με τούβλα. Τα άλλα γουρουνάκια γέλασαν. Το ένα μάζεψε άχυρα, για να φτιάξει ένα αχυρένιο σπίτι. Το άλλο μάζεψε ξύλα, για να φτιάξει ένα ξύλινο σπίτι.

5 Τα 3 γουρουνάκια Τα μικρότερα γουρουνάκια τέλειωσαν γρήγορα. Το μεγάλο γουρουνάκι δούλευε ακόμη. Είσαι χαζός που δουλεύεις τόσο πολύ! Το κορόιδευαν. Εμείς τελειώσαμε, θα πάμε βόλτα! Ο λύκος όμως τα παρακολουθούσε.

6 Τα 3 γουρουνάκια Έκαναν έναν ωραίο περίπατο και γύρισαν σπίτι. Δεν είχαν δει το λύκο. Ο λύκος όμως είχε δει τα γουρουνάκια και πήγε στο αχυρένιο σπίτι. Άνοιξέ μου, γουρουνάκι! Φώναξε ο λύκος. Το γουρουνάκι φοβήθηκε.

7 Τα 3 γουρουνάκια Φύσηξε δυνατά. Το αχυρένιο σπίτι διαλύθηκε.
Θα φυσήξω και θα σου γκρεμίσω το σπίτι! Είπε ο λύκος. Φύσηξε δυνατά. Το αχυρένιο σπίτι διαλύθηκε.

8 Τα 3 γουρουνάκια Το γουρουνάκι έτρεξε τότε στον αδερφό του. Μπήκαν τρέχοντας στο ξύλινο σπίτι. Δύο γουρουνάκια για βραδινό! Χαμογέλασε ο λύκος.

9 Τα 3 γουρουνάκια Ο λύκος πήρε βαθιά ανάσα και φύσηξε. Το ξύλινο σπίτι γκρεμίστηκε.

10 Τα 3 γουρουνάκια Τα δύο γουρουνάκια έτρεξαν στο σπίτι του μεγάλου τους αδερφού. Το μεγάλο γουρούνι τα άκουσε να φωνάζουν. Βοήθεια!!! Άνοιξε την πόρτα και τα αδέλφια του όρμησαν μέσα.

11 Τα 3 γουρουνάκια Ο μεγάλος αδερφός τους κάρφωσε ξύλα στην πόρτα.
Ο μεγάλος αδερφός τους κάρφωσε ξύλα στην πόρτα. Τρία γουρουνάκια για βραδινό! Χαμογέλασε ο λύκος. Χτύπησε την πόρτα. Ανοίξτε μου αλλιώς θα φυσήξω και θα γκρεμίσω το σπίτι!

12 Τα 3 γουρουνάκια Ο λύκος φύσηξε πολύ δυνατά, μα το σπίτι ούτε που κουνήθηκε! Ο λύκος βρήκε τότε μια σκάλα και πήγε σιγά- σιγά στο πλάι της καμινάδας κι ανέβηκε στη σκάλα.

13 Τα 3 γουρουνάκια Έφτασε στη στέγη. Τρύπωσε στην καμινάδα και γλίστρησε κάτω. Προσγειώθηκε σε ένα καζάνι με καυτό νερό.

14 Τα 3 γουρουνάκια Ωχ! Ωχ! Ούρλιαξε ο λύκος και βγήκε από το σπίτι και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Τα καταφέραμε! τσίριζαν χαρούμενα τα γουρουνάκια.


Κατέβασμα ppt "Τα τρία γουρουνάκια Ονόματα μελών ομάδας:."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google