Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ονόματα μελών ομάδας :. Τα 3 γουρουνάκια  Σε ένα αγρόκτημα ζούσαν κάποτε τρία γουρουνάκια με τη μαμά τους και τον μπαμπά τους.  Μια μέρα, τα τρία γουρουνάκια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ονόματα μελών ομάδας :. Τα 3 γουρουνάκια  Σε ένα αγρόκτημα ζούσαν κάποτε τρία γουρουνάκια με τη μαμά τους και τον μπαμπά τους.  Μια μέρα, τα τρία γουρουνάκια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ονόματα μελών ομάδας :

2 Τα 3 γουρουνάκια  Σε ένα αγρόκτημα ζούσαν κάποτε τρία γουρουνάκια με τη μαμά τους και τον μπαμπά τους.  Μια μέρα, τα τρία γουρουνάκια είπαν : ◦ Μεγαλώσαμε πια. Θέλουμε να ζήσουμε μόνα μας.  Ο μπαμπάς και η μαμά συμφώνησαν.  Τα γουρουνάκια ήταν πολύ χαρούμενα.

3 Τα 3 γουρουνάκια  Την άλλη μέρα έφυγαν. ◦ Γεια σου, μαμά ! φώναξαν. ◦ Να βοηθάτε ο ένας τον άλλον, τους είπε ο μπαμπάς.  Τα γουρουνάκια περπατούσαν μέρες. Βρήκαν ένα ωραίο μέρος για το καινούριο τους σπίτι.

4 Τα 3 γουρουνάκια  Το μεγαλύτερο από τα τρία αδέλφια ήθελε να χτίσει το σπίτι του με τούβλα.  Τα άλλα γουρουνάκια γέλασαν.  Το ένα μάζεψε άχυρα, για να φτιάξει ένα αχυρένιο σπίτι.  Το άλλο μάζεψε ξύλα, για να φτιάξει ένα ξύλινο σπίτι.

5 Τα 3 γουρουνάκια  Τα μικρότερα γουρουνάκια τέλειωσαν γρήγορα. Το μεγάλο γουρουνάκι δούλευε ακόμη. ◦ Είσαι χαζός που δουλεύεις τόσο πολύ ! Το κορόιδευαν. Εμείς τελειώσαμε, θα πάμε βόλτα !  Ο λύκος όμως τα παρακολουθούσε.

6 Τα 3 γουρουνάκια  Έκαναν έναν ωραίο περίπατο και γύρισαν σπίτι. Δεν είχαν δει το λύκο. Ο λύκος όμως είχε δει τα γουρουνάκια και πήγε στο αχυρένιο σπίτι. ◦ Άνοιξέ μου, γουρουνάκι ! Φώναξε ο λύκος.  Το γουρουνάκι φοβήθηκε.

7 Τα 3 γουρουνάκια ◦ Θα φυσήξω και θα σου γκρεμίσω το σπίτι ! Είπε ο λύκος.  Φύσηξε δυνατά. Το αχυρένιο σπίτι διαλύθηκε.

8 Τα 3 γουρουνάκια  Το γουρουνάκι έτρεξε τότε στον αδερφό του. Μπήκαν τρέχοντας στο ξύλινο σπίτι. ◦ Δύο γουρουνάκια για βραδινό ! Χαμογέλασε ο λύκος.

9 Τα 3 γουρουνάκια  Ο λύκος πήρε βαθιά ανάσα και φύσηξε. Το ξύλινο σπίτι γκρεμίστηκε.

10 Τα 3 γουρουνάκια  Τα δύο γουρουνάκια έτρεξαν στο σπίτι του μεγάλου τους αδερφού. Το μεγάλο γουρούνι τα άκουσε να φωνάζουν. ◦ Βοήθεια !!!  Άνοιξε την πόρτα και τα αδέλφια του όρμησαν μέσα.

11 Τα 3 γουρουνάκια  Ο μεγάλος αδερφός τους κάρφωσε ξύλα στην πόρτα. ◦ Τρία γουρουνάκια για βραδινό ! Χαμογέλασε ο λύκος.  Χτύπησε την πόρτα. ◦ Ανοίξτε μου αλλιώς θα φυσήξω και θα γκρεμίσω το σπίτι !

12 Τα 3 γουρουνάκια  Ο λύκος φύσηξε πολύ δυνατά, μα το σπίτι ούτε που κουνήθηκε ! Ο λύκος βρήκε τότε μια σκάλα και πήγε σιγά - σιγά στο πλάι της καμινάδας κι ανέβηκε στη σκάλα.

13 Τα 3 γουρουνάκια  Έφτασε στη στέγη. Τρύπωσε στην καμινάδα και γλίστρησε κάτω. Προσγειώθηκε σε ένα καζάνι με καυτό νερό.

14 Τα 3 γουρουνάκια ◦ Ωχ ! Ωχ ! Ούρλιαξε ο λύκος και βγήκε από το σπίτι και δεν ξαναγύρισε ποτέ. ◦ Τα καταφέραμε ! τσίριζαν χαρούμενα τα γουρουνάκια.


Κατέβασμα ppt "Ονόματα μελών ομάδας :. Τα 3 γουρουνάκια  Σε ένα αγρόκτημα ζούσαν κάποτε τρία γουρουνάκια με τη μαμά τους και τον μπαμπά τους.  Μια μέρα, τα τρία γουρουνάκια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google