Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καλό Ιούλιο. Είμαστε ήδη μέσα στο καλοκαίρι, έχοντας μέχρι τώρα περάσει τον καύσωνα και τις πυρκαϊές. Προσπαθούμε και είμαστε θετικοί κι αισιόδοξοι και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καλό Ιούλιο. Είμαστε ήδη μέσα στο καλοκαίρι, έχοντας μέχρι τώρα περάσει τον καύσωνα και τις πυρκαϊές. Προσπαθούμε και είμαστε θετικοί κι αισιόδοξοι και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καλό Ιούλιο. Είμαστε ήδη μέσα στο καλοκαίρι, έχοντας μέχρι τώρα περάσει τον καύσωνα και τις πυρκαϊές. Προσπαθούμε και είμαστε θετικοί κι αισιόδοξοι και έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τις διακοπές, καθότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Η αγορά εργασίας εμφανίζει ζωντάνια και κινητικότητα. Το θετικό κλίμα επισημαίνεται από διεθνείς & εγχώριους αναλυτές που αποτυπώνουν την επιχειρηματική αισιοδοξία. Ατμομηχανές της ανάπτυξης εξακολουθούν να είναι οι υπηρεσίες από τράπεζες, ναυτιλία και το real estate. Τρανταχτά deals συγχωνεύσεων και εξαγορών δεν είδαμε ακόμα μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2007. Το έδαφος όμως είναι πρόσφορο, υπάρχει σημαντική ρευστότητα χρήματος, και οι ζυμώσεις έχουν γίνει. Περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις, σε όλα τα μέτωπα, επιχειρηματικά και πολιτικά. Καλή συνέχεια ! Γιώργος Ντάκος Ιούλιος 2007 Αξιολόγηση - Στελέχωση - Οργάνωση Πωλήσεων STEDIMA S.A. – BUSINESS CONSULTANTS 130A Kifissias Ave., 115 26 Athens  Tel: 6993005  Fax: 6919410  www.stedima.gr  e-mail: stedima@hol.gr • ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Α.Ε. Αξιολόγηση και υποβολή ανωτάτων στελεχών στην εταιρεία. Ολοκλήρωση του έργου και επιλογή στελέχους για τη θέση Business Unit director για νέο brand της εισηγμένης στο ΧΑΑ Κορρές ΑΕ με απευθείας αναφορά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.. • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ : Αξιολόγηση και επιλογή στελέχους για το τμήμα Marketing της εισηγμένης στο ΧΑΑ εταιρείας για τη θέση Senior Brand Manager. Ήδη επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη έργο που αφορά στελέχωση για τη συνολική αναβάθμιση του δικτύου franchisees της εταιρείας. • Τραπεζικός όμιλος : Αξιολόγηση και υποβολή υποψηφίων για τη θέση Εμπορικού Διευθυντή θυγατρικής εταιρείας του ομίλου. Επελέγη ο νέος εμπορικός διευθυντής και έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα. • CHEP A.E : Αξιολόγηση υποψηφίων και πρόσληψη για τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή της εταιρείας. Η εταιρεία είναι πολυεθνική που δραστηριοποιείται στο transportation services και ήδη προχωρά στην εφαρμογή του μηχανογραφικού συστήματος SAP/FI για την οικονομική διεύθυνση. • EUTELSAT : Αξιολόγηση και επιλογή στελέχους σε θέση Διευθυντή Πωλήσεων Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης για έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς με έδρα το Παρίσι. Ο νέος κάτοχος της θέσης εργάζεται ήδη στο Παρίσι με expatriate status. • MELLON TECHNOLOGIES & MELLON INTERNATIONAL Αξιολόγηση υποψηφίων και υποβολή στελεχών για τις θέσεις Εμπορικού Διευθυντή Προϊόντων του Ομίλου, και Financial Controller Ομίλου με απευθείας αναφορά στο διευθύνοντα Σύμβουλο, και τον Οικονομικό Διευθυντή Ομίλου. • Θυγατρική Ελληνικού Πολυεθνικού Τραπεζικού Ομίλου : Αξιολόγηση στελεχών για τη θέση HR: Compensation & Benefits / Payroll Supervisor. • CARTRIDGE WORLD HELLAS : Συμμετοχή και παρουσίαση στο ετήσιο συνέδριο του δικτύου franchisees της εταιρείας με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας.

2 Ιούλιος 2007 ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – ECONOMIST : Άρθρο στο ένθετο ΕΝΘΕΣΙΣ με θέμα : Οι Αποδοχές των Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων. ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ : Άρθρο με θέμα : Η Κυκλικότητα της Οικονομίας – Επιπτώσεις στην Αγορά Εργασίας, τα Στελέχη, τις Επιχειρήσεις και το Μanagement. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ : Εισήγηση με θέμα : Ιδιωτικά ή Δημόσια Πανεπιστήμια & η συμβολή τους στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. STEDIMA S.A. – BUSINESS CONSULTANTS 130A Kifissias Ave., 115 26 Athens  Tel: 6993005  Fax: 6919410  www.stedima.gr  e-mail: stedima@hol.gr Treasure Hunt: Inside the mind of the New Consumer, MJ Silverstein & J Butman, Penguin Group 2006 : μια επίκαιρη ανάλυση για τις σύγχρονες τάσεις consumer branding και των τρόπων που διαμορφώνονται, κινούμενες ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Global Entrepreneurship Monitor : 2006 Results by Niels Bosma, Rebecca Harding, Babson College & London Business School, www3.babson.edu/ESHIP/ EΡEYNA : Ισορροπία μεταξύ Επαγγελματικής & Προσωπικής ζωής EΡEYNA : Εισαγωγή νέων κάτω των 30 ετών στην αγορά εργασίας Οι παραπάνω διαρκείς έρευνες από τον διαδικτυακό τόπο www.stedima.gr τροφοδοτούνται σε συνεχή βάση με νέα στοιχεία τα οποία δημοσιεύονται στον οικονομικό τύπο. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΕΘΟ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ : Η Stedima λειτούργησε ως σύνδεσμος ελληνικών επιχειρήσεων όπως οι ΤΙΤΑΝ, ΙNTRALOT, APIVITA, με τους Ινδούς μας partners κατά την πρόσφατη επιχειρηματική αποστολή στο Νέο Δελχί. EUROPEAN EXECUTIVE SEARCH NETWORK-EESN : Η Stedima : EESN partner for Greece συμμετείχε στο bi-annual meeting στη Στοκχόλμη της Σουηδίας 1-2 Ιουνίου


Κατέβασμα ppt "Καλό Ιούλιο. Είμαστε ήδη μέσα στο καλοκαίρι, έχοντας μέχρι τώρα περάσει τον καύσωνα και τις πυρκαϊές. Προσπαθούμε και είμαστε θετικοί κι αισιόδοξοι και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google