Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Φέτος σας ευχόμαστε το «καλή χρονιά» με πιο συγκρατημένη αισιοδοξία σε σχέση με πέρσι. Τα νέα κι οι εξελίξεις στο διεθνή οικονομικό ορίζοντα τον πρώτο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Φέτος σας ευχόμαστε το «καλή χρονιά» με πιο συγκρατημένη αισιοδοξία σε σχέση με πέρσι. Τα νέα κι οι εξελίξεις στο διεθνή οικονομικό ορίζοντα τον πρώτο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Φέτος σας ευχόμαστε το «καλή χρονιά» με πιο συγκρατημένη αισιοδοξία σε σχέση με πέρσι. Τα νέα κι οι εξελίξεις στο διεθνή οικονομικό ορίζοντα τον πρώτο μήνα που πέρασε δεν ήταν οι καλύτερες. Γνώμη μας είναι ότι δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστούμε κι εμείς στην Ελλάδα, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον, κι ίσως γρηγορότερα απ’ ότι φανταζόμαστε. Το ίδιο βαρύ και γκρι είναι το τοπίο και στην εγχώρια... οθόνη. Σε ότι αφορά τη δουλειά μας εδώ στη STEDIMA, δεν έχουμε μέχρις στιγμής δει τα αποτελέσματα μιας ενδεχόμενης εισαγόμενης ύφεσης στην ελληνική οικονομία και την αγορά εργασίας. Εξάλλου μόλις κλείσαμε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά κι είμαστε ακόμα «γλυκαμένοι». Είμαστε επίσης προετοιμασμένοι κι έτοιμοι να υποδεχθούμε και το καλύτερο και το χειρότερο για το δίσεκτο ΄08. Οι δυσκολίες εξάλλου πάντα κρύβουν και χρυσές ευκαιρίες. Καλή συνέχεια Ιανουάριος 2008 STEDIMA S.A. – BUSINESS CONSULTANTS 130A Kifissias Ave., 115 26 Athens  Tel: 6993005  Fax: 6919410  www.stedima.gr  e-mail: stedima@hol.gr Π ολυεθνική FMCG : Ολοκλήρωση αξιολόγησης και υποβολής υποψηφίων για τη θέση Διευθύνων Σύμβουλος / Country Manager Ελλάδος σε συνεργασία με πολυεθνικό συνεργάτη μας από το executive search industry. Συναντήσεις και αξιολογήσεις στην Αθήνα και τη Φραγκφούρτη. Hospal Hellas / GAMBRO Group : Έρευνα, αξιολόγηση και υποβολή υποψηφίων στελεχών για θέση Country Finance Manager. Το έργο ολοκληρώθηκε μετά από τις τελικές αξιολογήσεις που έγιναν στις Βρυξέλλες. ECDL HELLAS : Ολοκλήρωση έρευνας με την πρόσληψη International Business Development Officer με καθήκοντα στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη. ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Α.Ε. : Αξιολόγηση και υποβολή ανωτάτων στελεχών στην εταιρεία για τη θέση Supply Chain Director Ομίλου της εισηγμένης στο ΧΑΑ Κορρές ΑΕ. Θυγατρική Ελληνικού Πολυεθνικού Τραπεζικού Οργανισμού : Ολοκλήρωση έρευνας με την πρόσληψη Group Leader/ Compensation & Benefits. ECDL HELLAS : Ολοκλήρωση HR Audit του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας με προτάσεις προς τη διοίκηση του ομίλου Peoplecert. Παράλληλα υποβλήθηκε στην εταιρεία και υιοθετήθηκε το νέο σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης προσωπικού. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ : Αξιολόγηση και επιλογή στελέχους για το τμήμα Marketing της εισηγμένης στο ΧΑΑ εταιρείας για τη θέση Group Brand Manager. Αξιολόγηση - Στελέχωση – Οργάνωση

2 Ιανουάριος 2008 STEDIMA S.A. – BUSINESS CONSULTANTS 130A Kifissias Ave., 115 26 Athens  Tel: 6993005  Fax: 6919410  www.stedima.gr  e-mail: stedima@hol.gr Hellas 1000 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΚ 2006, ΣΕΒ & McKinsey&Company. Αποτελέσματα έρευνας σε δείγμα 183 επιχειρήσεων από την Ελλάδα για τις βέλτιστες πρακτικές διοίκησης, οργάνωσης, διεθνοποίησης, καινοτομίας και στρατηγικής. Ανταγωνιστικότητα & Ηγεσία, έρευνα της ΕΑΣΕ και του ALBA, Αθήνα 2007 EΡEYNA : Ισορροπία μεταξύ Επαγγελματικής & Προσωπικής ζωής των Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων : στο site της Stedima στο διαδίκτυο, www.stedima.gr. Τα αποτελέσματα του 1ου 6μήνου δημοσιεύθηκαν στο ένθετο EXECUTIVE της Ναυτεμπορικής. EΡEYNA : Εισαγωγή νέων κάτω των 30 ετών στην αγορά εργασίας : στο site της Stedima στο διαδίκτυο, www.stedima.gr. Συνεχής διαδικτυακή έρευνα νέων εργαζομένων. Εισήγηση στο 2nd Athens International Conference on University Assessment στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με θέμα : Strengths & Weaknesses of Greek Students in the International Employment Market, from a Company Recruitment Process Perspective Πρόσκληση για ομιλία σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο Τμήμα διεθνών & ευρωπαϊκών σπουδών με θέμα την ελληνική και τη διεθνή αγορά εργασίας και τις επιλογές που διανοίγονται σε αποφοίτους. How do you build a company : σχολιασμός στο διαδικτυακό foroum Discussion leaders του Harvard Business school press, Dec 2007 ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο ένθετο EXECUTIVE : Φοιτητής και εργαζόμενος του μέλλοντος – Εκπαίδευση, πανεπιστήμια και Αγορά εργασίας ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο ένθετο EXECUTIVE : Αποτελέσματα και προβλέψεις για τη διεθνή αγορά εργασίας – από το διεθνές συνέδριο του European Executive Search network που συμμετείχε η εταιρεία μας. Η Stedima : EESN partner for Greece διοργάνωσε το Νοέμβριο στην Αθήνα το bi-annual meeting του EESN-EUROPEAN EXECUTIVE SEARCH NETWORK. Συμμετείχαν σύνεδροι από όλες τις χώρες του δικτύου συμπεριλαμβανομένων της Κίνας και της Σιγκαπούρης.


Κατέβασμα ppt "Φέτος σας ευχόμαστε το «καλή χρονιά» με πιο συγκρατημένη αισιοδοξία σε σχέση με πέρσι. Τα νέα κι οι εξελίξεις στο διεθνή οικονομικό ορίζοντα τον πρώτο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google