Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση Γ 1 Παρουσίαση δράσεων της Γ 1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σαραβαλίου Πατρών Με την υποστήριξη υλικού της.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση Γ 1 Παρουσίαση δράσεων της Γ 1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σαραβαλίου Πατρών Με την υποστήριξη υλικού της."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση Γ 1 Παρουσίαση δράσεων της Γ 1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σαραβαλίου Πατρών Με την υποστήριξη υλικού της

2 Αφόρμηση για το ξεκίνημα Αρχικά, συζητήσαμε με τους μαθητές τι σημαίνει γι’ αυτούς ο δάσκαλος ή η δασκάλα. Δείξαμε εικόνες από το διαδίκτυο με τάξεις από διάφορα και διαφορετικά μέρη του κόσμου. Κάναμε τη σύγκριση μεταξύ των εικόνων.

3 Προβολή βίντεο Στη συνέχεια δείξαμε ένα βίντεο με τις συνθήκες διαβίωσης παιδιών από τις φτωχές χώρες του κόσμου. Το βίντεο αυτό ψηφίστηκε ως το καλύτερο e-mail για το 2013. http://www.slideshare.net/pankajmoha n/voted-the-best-email-of-this-year- 5409013

4 Συζήτηση με τις κάρτες Έπειτα, μοιράστηκαν οι κάρτες του υλικού στους μαθητές, η κάθε ομάδα τις επεξεργάστηκε, τις παρουσίασε στην υπόλοιπη τάξη και συμπλήρωσε τα συννεφάκια στο πίσω μέρος. Έγινε συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στις χώρες που καταγράφονται.

5 Δημιουργία μεγάλης αφίσας Οι μαθητές ζωγράφισαν σε χαρτί του μέτρου το περίγραμμα της δασκάλας και κατέγραψαν με μαρκαδόρους τα προβλήματα που συζητήθηκαν.

6 Παιχνίδι ρόλων Στο τέλος, παίξαμε ένα παιχνίδι με τους μαθητές, κάνοντας δραματοποίηση δύο καταστάσεων. Στην πρώτη κάποιοι μαθητές έπαιζαν τους δασκάλους σε σχολεία των ανεπτυγμένων χωρών και στη δεύτερη έπαιζαν τους δασκάλους σε σχολεία των αναπτυσσόμενων χωρών, περιγράφοντας τι τους λείπει από την τάξη ή τι προβλήματα συναντούν.


Κατέβασμα ppt "Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση Γ 1 Παρουσίαση δράσεων της Γ 1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σαραβαλίου Πατρών Με την υποστήριξη υλικού της."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google