Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής. Εισαγωγή •Είναι ένα μεγάλο τεστ λογικής, υπάρχει λύση και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσεις προσπαθώντας και θα εκνευριστείς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής. Εισαγωγή •Είναι ένα μεγάλο τεστ λογικής, υπάρχει λύση και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσεις προσπαθώντας και θα εκνευριστείς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής

2 Εισαγωγή •Είναι ένα μεγάλο τεστ λογικής, υπάρχει λύση και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσεις προσπαθώντας και θα εκνευριστείς. •Οι συνθήκες είναι : •«Όλοι πρέπει να διασχίσουν τον ποταμό» •Πρέπει να μετακινήσεις όλη την οικογένεια από τη μία όχθη του ποταμού στην απέναντι. •Λανθασμένη ενέργεια επισημαίνεται με ήχο και με επίδειξη των συνεπειών της λανθασμένης ενέργειάς σου. Μπορείς να εγκαταλείψεις το γρίφο αλλά δε μπορείς να ξεκινήσεις από εκεί που σταμάτησες. Δηλαδή, πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να αποφύγεις τα λάθη σου.

3 Οι Όροι 1.Στη σχεδία χωρούν δύο άτομα. 2.Ο πατέρας δε μπορεί να μείνει με οποιαδήποτε κόρη χωρίς την παρουσία της μητέρας 3.Η μητέρα δε μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε γιο χωρίς την παρουσία του πατέρα 4.Ο κλέφτης (ριγωτό πουκάμισο) δεν μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας εάν δεν παραβρίσκεται ο αστυνομικός. 5.Μόνο ο πατέρας, η μητέρα και ο αστυνομικός μπορούν να οδηγήσουν τη σχεδία δηλαδή σε κάθε διαδρομή πρέπει να βρίσκεται ένας από αυτούς. 6.Με «click» πάνω τους επιλέγεις τα άτομα. 7.Για να κινηθεί η σχεδία κάνε «click» στον πάσσαλο στη όχθη του ποταμού. 8.Κάνε «click» στο μπλε στρογγυλό κουμπί για να αρχίσεις το γρίφο.

4 1.Στη σχεδία χωρούν δύο άτομα. 2.Ο πατέρας δε μπορεί να μείνει με οποιαδήποτε κόρη χωρίς την παρουσία της μητέρας 3.Η μητέρα δε μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε γιο χωρίς την παρουσία του πατέρα 4.Ο κλέφτης (ριγωτό πουκάμισο) δεν μπορεί να μείνει με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας εάν δεν παραβρίσκεται ο αστυνομικός. 5.Μόνο ο πατέρας, η μητέρα και ο αστυνομικός μπορούν να οδηγήσουν τη σχεδία δηλαδή σε κάθε διαδρομή πρέπει να βρίσκεται ένας από αυτούς. 6.Με «click» πάνω τους επιλέγεις τα άτομα. 7.Για να κινηθεί η σχεδία κάνε «click» στον πάσσαλος στη όχθη του ποταμού. 8.Κάνε «click» στο μπλε στρογγυλό κουμπί για να αρχίσεις το γρίφο. EXIT Κάνε «click» στο μπλε στρογγυλό κουμπί για να αρχίσεις το γρίφο


Κατέβασμα ppt "Μία σπαζοκεφαλιά στρατηγικής. Εισαγωγή •Είναι ένα μεγάλο τεστ λογικής, υπάρχει λύση και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσεις προσπαθώντας και θα εκνευριστείς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google