Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αυτό το σύντομο τέστ αποτελείται από 4 ερωτήσεις και εξετάζει το κατά πόσον είστε «επαγγελματίας» Οι ερωτήσεις είναι εύκολες και γι’ αυτό δεν χρειάζεται.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αυτό το σύντομο τέστ αποτελείται από 4 ερωτήσεις και εξετάζει το κατά πόσον είστε «επαγγελματίας» Οι ερωτήσεις είναι εύκολες και γι’ αυτό δεν χρειάζεται."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αυτό το σύντομο τέστ αποτελείται από 4 ερωτήσεις και εξετάζει το κατά πόσον είστε «επαγγελματίας» Οι ερωτήσεις είναι εύκολες και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να κάνετε ζαβολιές!.

2 1 η Ερώτηση: Πώς βάζουμε μια καμηλοπάρδαλη στο ψυγείο;

3 Η σωστή απάντηση είναι: Ανοίγουμε το ψυγείο, βάζουμε μέσα την καμηλοπάρδαλη και κλείνουμε την πόρτα. Η ερώτηση αυτή εξετάζει αν έχετε την τάση να κάνετε περίπλοκα τα απλά πράγματα.

4 2 η Ερώτηση: Πώς βάζουμε έναν ελέφαντα στο ψυγείο;

5 Λάθος απάντηση: Ανοίγουμε το ψυγείο, βάζουμε μέσα τον ελέφαντα και κλείνουμε την πόρτα. Σωστή απάντηση: Ανοίγουμε το ψυγείο, βγάζουμε την καμηλοπάρδαλη, βάζουμε μέσα τον ελέφαντα και κλείνουμε την πόρτα. Η ερώτηση αυτή εξετάζει την ικανότητά σας να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεών σας.

6 3 η Ερώτηση Ο βασιλιάς των ζώων οργανώνει μια σύσκεψη. Όλα τα ζώα εκτός από ένα είναι παρόντα. Ποιό είναι το ζώο που λείπει;

7 Σωστή απάντηση: Ο ελέφαντας. Ο ελέφαντας είναι στο ψυγείο. Δεν θυμάστε; Η ερώτηση αυτή ελέγχει τη μνήμη σας.

8 Εντάξει, ακόμα και αν δεν απαντήσατε σωστά στις τρεις πρώτες ερωτήσεις έχετε ακόμα μια ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας.

9 4 η Ερώτηση: Πρέπει να διασχίσετε ένα ποτάμι. Στο ποτάμι όμως κατοικούν κροκόδειλοι. Πώς θα τα καταφέρετε;

10 Σωστή απάντηση: Κολυμπάτε άφοβα στην απέναντι όχθη. Όλοι οι κροκόδειλοι βρίσκονται στη σύσκεψη που οργανώνει ο βασιλιάς των ζώων Η ερώτηση αυτή ελέγχει αν μαθαίνετε από τα λάθη σας.

11 Σύμφωνα με την εταιρεία Andersen Consulting Worldwide περίπου το 90% των επαγγελματιών απάντησαν λάθος σε όλες τις ερωτήσεις. Αλλά πολλά παιδιά του νηπιαγωγείου απάντησαν σωστά σε πολλές από αυτές. Η εταιρεία Andersen Consulting Worldwide υποστηρίζει ότι αυτό διαψεύδει τη θεωρία ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν το μυαλό ενός παιδιού τεσσάρων χρονών


Κατέβασμα ppt "Αυτό το σύντομο τέστ αποτελείται από 4 ερωτήσεις και εξετάζει το κατά πόσον είστε «επαγγελματίας» Οι ερωτήσεις είναι εύκολες και γι’ αυτό δεν χρειάζεται."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google