Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασία τριμήνου στη μουσική: Να παρουσιάσω κατι σχετικό με τη μουσική που μου αρέσει. Έτος 2011-2012 Τμήμα Γ2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασία τριμήνου στη μουσική: Να παρουσιάσω κατι σχετικό με τη μουσική που μου αρέσει. Έτος 2011-2012 Τμήμα Γ2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασία τριμήνου στη μουσική: Να παρουσιάσω κατι σχετικό με τη μουσική που μου αρέσει. Έτος Τμήμα Γ2

2 Miley Cyrus When I look at you

3 Γιατί επέλεξα να ασχοληθώ με αυτό;
Το τραγούδι με το οποίο επέλεξα να ασχοληθώ είναι το When I look at you της Miley Cyrus.Από την πρώτη στιγμή που άκουσα αυτό το τραγούδι στο youtube μου άρεσε τόσο πολύ που δε σταμάτησα να πατάω το πλήκτρο του repeat.Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι από τις αγαπημένες μου καθώς πιστεύω ότι τα περισσότερα από τα τραγούδια της εκφράζουν απόλυτα το εγώ μου, με χαλαρώνουν και με βοηθούν στην αναζήτηση της ταυτότητας μου.

4 Γενικά Η Μάιλυ Ραίυ Σάιρους (Miley Ray Cyrus) γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1992 και είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Η Σάιρους είναι πιο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Miley Stewart/Hannah Montana στην τηλεοπτική σειρά Χάνα Μοντάνα στο Disney Channel.

5 Η Μiley γεννήθηκε στο Τενεσί από τη Letitia Jean Tish και τον τραγουδιστή της country Billy Ray Cyrus .Oι γονείς της της έδωσαν το ψευδώνυμο Smiley επειδή γελούσε συνέχεια όταν ήταν μωρό το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε Μiley. Το 2001 όταν η ίδια ήταν σε ηλικία 8 ετών η οικογένεια της μετακόμισε στο Τορόντο. Εκεί ο πατέρας της την πήγε να παρακολουθήσει το Mamma Mia στο θέατρο.Ύστερα από αυτό η ίδια είπε«This is what I want to do, daddy. I want to be an actress».Έτσι από τότε ξεκίνησε να παίρνει μαθήματα τραγουδιού και υποκριτικής.

6 Αν και η πρώτη της εμφάνιση έγινε το 2003 στην ταινία "Big Fish" του Tim Burton, η Cyrus έγινε διάσημη αφότου η σειρά "Χάνα Μοντάνα" έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του Τον Δεκέμβριο του 2007 η Miley μπήκε στη 17η θέση του Φορμπς με τους 20 πιο επικερδείς σούπερσταρ κάτω των 25 ετών με ετήσιο εισόδημα 3,5 εκατ. δολλάρια. Το 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά της Χάνα Μοντάνα με τίτλο "Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert.Η ταινία προβλήθηκε για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην Αμερική, με έσοδα πάνω από 31 εκατ. δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της.

7 Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το δεύτερο σόλο άλμπουμ της Σάιρους, "Breakout", το οποίο, όπως και το πρώτο, έφτασε στην 1η θέση του Billboard Top 200. Το πρώτο single, "7 Things", πήρε την 9η θέση στο Billboard Hot 100 και το αντίστιχο βίντεο κλιπ είναι το 3ο "most viewed" βίντεο στο YouTube. Επίσης, η Σάιρους δάνεισε την φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες της κινηματογραφικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Walt Disney Pictures, "Bolt", στο πλάι του διάσημου ηθοποιού Τζον Τραβόλτα, με τον οποίο και τραγούδησε το soundtrack "I Thought I Lost You" για την ταινία αυτή. Στις 10 Απριλίου 2009 έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής η 2η μεταφορά της Χάνα Μοντάνα με τίτλο "Hannah Montana: The Movie", το soundtrack της οποίας κατέκτησε επίσης την 1η θέση του Billboard Top 200 με πρώτη κυκλοφορία στις 24 Μαΐου 2009 και με 1ο single το τραγούδι "The Climb", το οποίο έφτασε έως την 4η θέση στο Billboard Hot 100, και έγινε διπλά πλατινένιο στην Αμερική.

8 Το 2ο single, "When I Look At You", αποτελεί μέρος του soundtrack της ταινίας "The Last Song" στην οποία πρωταγωνίστησε η Σάιρους και που έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 31 Μαρτίου του Την ίδια χρονιά η Σάιρους έκανε επίσης μια cameo εμφάνιση στην κινηματογραφική ταινία "Sex & The City 2". Η δεύτερη περιοδεία της Σάιρους πήρε τον τίτλο "Miley Cyrus: Wonder World Tour". Σε αυτήν συμμετείχε επίσης και το συγκρότημα Metro Station, μέλος του οποίου είναι ο αδερφός της, Trace Cyrus. Αυτή είναι η πρώτη περιοδεία για την Cyrus στην οποία εμφανίστηκε μόνο ως Miley και ολοκληρώθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του In 2011, she was named #1 on the "Top 10 Richest Teens in Hollywood" with $120 million. Η Miley συμμετείχε ακόμη στα singles "Everybody Hurts" και "We Are The World" με σκοπό την παρωχή βοήθειας στην Αϊτή, εξ' αιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε ο σεισμός

9 Μήνυμα τραγουδιού Η ζωή δεν είναι απλή, η ζωή πολλές φορές μας οδηγεί σε περίπλοκες καταστάσεις. Μας κάνει να πιστεύουμε ότι όλα γύρω μας έχουν χαθεί και ότι κανείς δεν είναι εκεί για να μας βοηθήσει. Όμως πάντα κάποιος είναι, κάποιος που μας αγαπάει γι’αυτό που είμαστε, για τα σωστά, για τα λάθη ,για τις ατέλειες μας. Και τότε καταλαβαίνουμε ότι δεν είμαστε μόνοι γιατί αυτός ο κάποιος ήταν, είναι και θα είναι μαζί μας.

10 Στίχοι Yeah, when my world is falling apart When there's no light to break up the dark That's when I, I, I look at you When the waves are flooding the shore And I can't find my way home anymore That's when I, I, I look at you You appear just like a dream to me Just like kaleidoscope colors that prove to me All I need, every breath that I breathe Don't ya know, you're beautiful Yeah, yeah When the waves are flooding the shore And I can't find my way home anymore That's when I, I, I look at you I look at you Yeah, yeah, oh, oh You appear just like a dream to me Everybody needs inspiration Everybody needs a song A beautiful melody when the night's so long 'Cause there is no guarantee that this life is easy Yeah, when my world is falling apart When there's no light to break up the dark That's when I, I, I look at you When the waves are flooding the shore And I can't find my way home anymore That's when I, I, I look at you When I look at you, I see forgiveness, I see the truth You love me for who I am like the stars hold the moon Right there where they belong And I know I'm not alone

11 Συναισθήματα Αυτό το τραγούδι μου θυμίζει την οικογένεια μου, την αγάπη και τον έρωτα μεταξύ δύο ανθρώπων. Μου δίνει δύναμη και πίστη κάθε φορά που νοιώθω μόνη. Μου δίνει το κουράγιο να συνεχίζω να προσπαθώ για να πετύχω τα όνειρα μου. Με κάνει να νοιώθω σημαντική για κάποιον ,για κάποιους. Συμπαραστέκεται στα όνειρα μου…

12 Το video clip του τραγουδιού στο youtube:

13

14

15

16 Ευχαριστώ πολύ Μαρία Χατζηκαλλία


Κατέβασμα ppt "Εργασία τριμήνου στη μουσική: Να παρουσιάσω κατι σχετικό με τη μουσική που μου αρέσει. Έτος 2011-2012 Τμήμα Γ2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google