Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ανταρκτική. Ανταρκτική (α)  Η Ανταρκτική είναι η νοτιότερη ήπειρος της Γης,η οποία περιέχει τον Νότιο Πόλο.Η Ανταρκτική είναι μια ήπειρος η οποία περιβάλεται.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ανταρκτική. Ανταρκτική (α)  Η Ανταρκτική είναι η νοτιότερη ήπειρος της Γης,η οποία περιέχει τον Νότιο Πόλο.Η Ανταρκτική είναι μια ήπειρος η οποία περιβάλεται."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ανταρκτική

2 Ανταρκτική (α)  Η Ανταρκτική είναι η νοτιότερη ήπειρος της Γης,η οποία περιέχει τον Νότιο Πόλο.Η Ανταρκτική είναι μια ήπειρος η οποία περιβάλεται από τον Νότιο Ωκεανό και είναι η δέυτερη μικρότερη ήπειρος ή η πέμπτη μεγαλύτερη μετά από την Ασία,την Αφρική,την Βόρεια Αμερική και την Νότια Αμερική.Είναι σχεδόν η διπλάσια από Αυστραλία. Στην Ανταρκτική μόνο το 2% δεν είναι καλυμμένο από πάγο.Επίσης οι πάγοι δεν είναι τόσοι όσοι φαίνονται αλλά ακόμα τα 4/5 του είναι κάτω από την θάλλασα.

3 Aνταρκτική (β) Η Ανταρκτική μια ήπειρος με πολλά θηλαστικά. Φάλαινες,πολλά είδη πιγκουίνων,φώκες,ακόμα πολλά είδη πουλιών, θαλλάσιους ελέφαντες και πάρα πολλά ακόμα είδη ζώων θηλαστικά κ.α.

4 Ανταρκτική (γ)  Στην Ανταρκτική επίσης δεν ζουν πολλοί άνθρωποι λόγο του κρύου, της ξηράς και του ανέμου. Στην Ανταρκτική η θερμοκρασία μπορει να φθάσει στους -89 C παρ’όλ’αυτά οι άνθρωποι (συνήθως εξερευνητές) μπορούν να φθάσουν από 1.000 έως 5.000.

5 Μερικές Εικόνες

6 Πηγές...  http://www.wikipedia.org http://www.wikipedia.org  http://www.econews.gr http://www.econews.gr  http://www.googleimages http://www.googleimages  Η ζωή στην κατάψυξη (DVD)

7


Κατέβασμα ppt "Ανταρκτική. Ανταρκτική (α)  Η Ανταρκτική είναι η νοτιότερη ήπειρος της Γης,η οποία περιέχει τον Νότιο Πόλο.Η Ανταρκτική είναι μια ήπειρος η οποία περιβάλεται."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google