Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Διαχείριση Στοιχείων Διαγωνισμών ΑΣΕΠ. Η εφαρμογή Ανοίγοντας το κεντρικό παράθυρο της εφαρμογής, εμφανίζονται πάνω αριστερά, οι επιλογές Αρχείο και Προκηρύξεις,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Διαχείριση Στοιχείων Διαγωνισμών ΑΣΕΠ. Η εφαρμογή Ανοίγοντας το κεντρικό παράθυρο της εφαρμογής, εμφανίζονται πάνω αριστερά, οι επιλογές Αρχείο και Προκηρύξεις,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Διαχείριση Στοιχείων Διαγωνισμών ΑΣΕΠ

2 Η εφαρμογή Ανοίγοντας το κεντρικό παράθυρο της εφαρμογής, εμφανίζονται πάνω αριστερά, οι επιλογές Αρχείο και Προκηρύξεις, όπως και λίγο πιο κάτω και τα τρία κουμπιά του Μόνιμου, Εποχιακού και Προσωπικού Μερικής Απασχόλησης. Για επιλέξετε το είδος της προκήρυξης κάνετε κλικ στο μενού Προκηρύξεις και επιλέγετε αντίστοιχα Μόνιμου Προσωπικού, Εποχιακού Προσωπικού ή Μερικής Απασχόλησης ή κάνετε κλικ στα αντίστοιχα κουμπιά που βρίσκονται στο αριστερό μέρος του παραθύρου.

3 Διαχείριση των στοιχείων της Προκήρυξης Παρακάτω εμφανίζονται τα πεδία όπου καταχωρείτε τα στοιχεία της προκήρυξης.

4 Προκηρυσσόμενων θέσεων Στην καρτέλα των προκηρυσσόμενων θέσεων, μπορείτε να καταχωρήσετε τις ειδικότητες και όλες τις ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνων, τρίτεκνων, παλλινοστούντων,ομογενών).

5 Δικαιολογητικά Στην καρτέλα δικαιολογητικά καταχωρείτε όλα τα απαραίτητα που πρέπει να προσκομίσει ο υποψήφιος μαζί με την αίτηση του.

6 Εισαγωγή και αξιολόγηση των αιτήσεων Η φόρμα της αίτησης των υποψηφίων.

7 Εισαγωγή και αξιολόγηση των αιτήσεων Στους παρακάτω πίνακες επιλέγετε τα κύρια και επικουρικά κριτήρια των υποψήφιων.

8 Εύκολος και γρήγορος υπολογισμός Πίνακας μορίων υποψήφιων. Πραγματοποιείται αυτόματος υπολογισμός για την κατάταξη των υποψηφίων, σύμφωνα με τα στοιχεία των αιτήσεων τους.

9 Επιπρόσθετα, γίνεται αυτόματη κατάταξη σε κοινωνικές ομάδες με την εμφάνιση των προτεινόμενων προσληφθέντων.

10 Εκτυπώσεις Μενού εκτυπώσεων

11 Εκτυπώσεις Ενδεικτική κατάσταση

12 Εκτυπώσεις Μπορούν να εμφανίζονται τα στοιχεία της αίτησης καθώς και τα μόρια που πήραν.

13 Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση Ευχαριστούμε


Κατέβασμα ppt "Διαχείριση Στοιχείων Διαγωνισμών ΑΣΕΠ. Η εφαρμογή Ανοίγοντας το κεντρικό παράθυρο της εφαρμογής, εμφανίζονται πάνω αριστερά, οι επιλογές Αρχείο και Προκηρύξεις,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google