Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών
Sportstats.gr Updater ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών

2 Σκοπός χρήσης του sportstats updater
Ενημέρωση των στατιστικών του sportstats.gr Προγραμματισμός των αγώνων Βαθμολόγηση διαιτητών και κριτών Προσθηκη σχολίων σε όποιο αγώνα επιθυμούμε

3 Έναρξη χρήσης του sportstats updater:
Αρχικά επισκεπτόμαστε την διεύθυνση Εκεί θα βρούμε διάφορα αρχεία, από τα οποία θα επιλέξουμε να εκτελέσουμε το αρχείο Updater.application. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον Internet Explorer προκειμένου να εγκαταστήσουμε άμεσα το tool στον υπολογιστή μας. Αν χρησιμοποιήσουμε κάποιον άλλο browser τότε σώζουμε το αρχείο στο pc μας και μετά το εκτελούμε.

4 Εγκατάσταση του sportstats updater:
Στην συνέχεια θα μας ενημερώσει το σύστημα ότι θα γίνει εγκατάσταση. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε όποιους υπολογιστές λειτουργεί firewall ή αν προσπαθείτε να μπείτε από το δίκτυο της εταιρείας θα πρέπει να επιτρέψετε την πρόσβαση για την πόρτα 1555, διαφορετικά το tool δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.

5 Installation Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης
το συστημα θα μας εμφανίσει το ακόλουθο μήνυμα. Πατάμε run και συνεχίζουμε.

6 Installation Σε συστήματα με Windows 8 ενδεχομένος
να εμφανιστεί το συγκεκριμένο security μήνυμα. Απλώς πατάμε Run anyway και είμαστε έτοιμοι.

7 Login page: Τα στοιχεία πρόσβασης θα σταλθούν
ύστερα από αίτηση σας στο mail Προσοχή! δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που δώσαμε κατά την εγγραφή μας στο portal του sportstats.gr.

8 Σε περίπτωση που ξεχάσουμε το username ή password μας, από την login σελίδα μπορούμε να επιλέξουμε να μας σταλθούν, πληκτρολογώντας το mail μας.

9 Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε το password μας πληκτρολογώντας το username μας καθώς επίσης και το παλαιό και νέο password.

10 Λίστα παιχνιδιών Το πρώτο πράγμα που μας εμφανίζεται
μετά την σύνδεση μας είναι μία λίστα με τα παιχνίδια μας. Μπορούμε να αλλάξουμε την λίστα με την χρησιμοποίηση των κατάλληλων φίλτρων. Επιλέγουμε τον αγώνα που θέλουμε κάνοντας click πάνω στον αγώνα. Να σημειώσουμε πως στην στήλη S το Α σημαίνει πως η γηπεδούχος ομάδα έχει περάσει στατιστικά ενώ το Β έχει περάσει στατιστικά και η φιλοξενούμενη ομάδα. Αντίστοιχα η στήλη R αναφέρεται στην βαθμολόγηση των διαιτητών (1 γηπεδούχος, 2 φιλοξενούμενος).

11 Ενημέρωση παιχνιδιού Στην ενημέρωση παιχνιδιού αλλάζουμε
τα πεδία που το σύστημα μας επιτρέπει. Τα υπόλοιπα στοιχεία ενημερώνονται από την επιτροπή. Προσέχουμε να περνάμε τις βαθμολογίες στους συντελεστές ενός παιχνιδιού (διαιτητές, κριτές και γιατρός). Επίσης μπορούμε να συμπληρώσουμε τις δηλώσεις, συνήθως είναι μια μικρή περιγραφή του αγώνα. Στην συνέχεια περνάμε στην διαχείριση των στατιστικών που αφορούν αποκλειστικά την ομάδα μας. Δεν έχουμε την δυνατότητα να ενημερώσουμε τα στατιστικά της αντίπαλης ομάδας μόνο και μόνο γιατί σαν επιτροπή θέλουμε είμαστε αυστηροί τις ασυνεπείς ομάδες.

12 Ενημέρωση στατιστικών
To πρώτο πράγμα που κάνουμε με την εμφάνιση της φόρμας είναι να προσθέσουμε τους παίκτες της ομάδας μας που συμμετείχαν στον συγκεκριμένο αγώνα. Επιλέγουμε το σύνολο των παικτών και Πατάμε το πλήκτρο «Προσθήκη παίκτη».

13 Ενημέρωση στατιστικών
Όπως παρατηρούμε στην βάση μας προστέθηκαν οι παίκτες, χωρίς όμως όνομα. Στην συνέχεια θα επιλέξουμε τους παίκτες που συμμετείχαν στον αγώνα.

14 Ενημέρωση στατιστικών
Αφού περάσουμε τους παίκτες θα πρέπει στην αριστερή στήλη να ενημερώσουμε τα νούμερα των παικτών. Επίσης στην στήλη με την ένδειξη, «Πεν.» βάζουμε την αρχική πεντάδα που αρχίζει τον αγώνα. Σημείωση: Θα πρέπει να αποφεύγουμε να αφήνουμε τους παίκτες χωρίς όνομα. Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε το όνομα κάποιου παίκτη τότε πρέπει να στείλετε το όνομα του στο mail μου για να το περάσω στην βάση.

15 Ενημέρωση στατιστικών
Για να περάσουμε στατιστικά απλά πατάμε το αντίστοιχο πλήκτρο και στην συνέχεια επιλέγουμε τον αντίστοιχο παίκτη. Αν θελήσουμε να αφαιρέσουμε ένα στατιστικό, κάνουμε την ίδια διαδικασία μόνο που επιλέγουμε κάτω δεξιά την αφαίρεση.

16 Ενημέρωση στατιστικών
Πατώντας το πλήκτρο περισσότερα στατιστικά έχουμε την δυνατότητα να προσθέσουμε επιπλέον στατιστικά πέρα των πόντων. Επίσης κάτω δεξιά εμφανίζεται ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ μέσα στο οποίο μπορούμε να προσθέσουμε από που γίνονται τα σουτ. Συγκεκριμένα πατώντας το αριστερό πλήκτρο του ποντικού προσθέτουμε τα εύστοχα σουτ ενώ με το δεξί πλήκτρο προσθέτουμε τα άστοχα σουτ.


Κατέβασμα ppt "ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του tool ενημέρωσης στατιστικών"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google