Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Πρόλογος  Κλασσικό ψηλό χτένισμα  Μοντέρνο ψηλό χτένισμα  Χτενίσματα με κότσους  Εικόνες: 1.Χτενίσματα με κότσους 2.Νυφικά χτενίσματα με κότσους.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Πρόλογος  Κλασσικό ψηλό χτένισμα  Μοντέρνο ψηλό χτένισμα  Χτενίσματα με κότσους  Εικόνες: 1.Χτενίσματα με κότσους 2.Νυφικά χτενίσματα με κότσους."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Πρόλογος  Κλασσικό ψηλό χτένισμα  Μοντέρνο ψηλό χτένισμα  Χτενίσματα με κότσους  Εικόνες: 1.Χτενίσματα με κότσους 2.Νυφικά χτενίσματα με κότσους  Wavy χτενίσματα

3 Οι διάφορες τεχνικές χτενίσματος καθορίζονται απο τη σταθερή αλλαγή των τάσεων της μόδας στις κομμώσεις. Οι πελάτισσες επιθυμούν πάντα μια κόμμωση χωρίς προβλήματα. Θέλουν τα μαλλιά τους να είναι χτενισμένα έτσι ώστε η κόμμωση:  Να δείχνει περιποιημένη και να ταιριάζει στον τύπο τους.  Να διατηρείται σε καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα και  Να υπάρχει δυνατότητα περιποίησής της χωρίς προβλήματα Για να ικανοποιούνται αυτές οι απαιτήσεις, ο κομμωτής κατά τη δημιουργία της φόρμας ή το στέγνωμα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη φόρμα και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κόμμωσης.

4  Ένα κλασσικό ψηλό χτένισμα συνηθίζεται σε ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως είναι οι γάμοι, οι εξόδοι σε θέατρα, σε επίσημες προσκλήσεις κ.τ.λ. Τα χαρακτηριστικά μιας κλασσικής ψηλής κόμμωσης είναι οι ευθείες γραμμές, διάφορα ένθετα στοιχεία, το κομψό στάιλινγκ και λίγα διακοσμητικά στα μαλλιά. Τα κλασσικά ψηλά χτενίσματα είναι διαχρονικά και ταιριάζουν σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

5  Σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις ταιριάζει ένα μοντέρνο ψηλό χτένισμα. Μπορεί να είναι παιχνιδιάρικο, να συμπληρώνεται με κοσμήματα, να χαρακτηρίζεται απο αντιθέσεις μεταξύ ίσιων κα σγουρών τμημάτων ή να περιλαμβάνει και κάποιες πλεξούδες. Τα πιο ψηλά στοιχεία της κόμμωσης μπορείτε να τα τονίσετε περισσότερο.

6  Τα χτενίσματα με κότσους ή κότσο τονίζουν έντονα την θηλυκότητα και προσδίδουν στη γυναίκα ένα πολύ κομψό στιλ με φινέτσα και απόλυτη γοητεία. Τα χτενίσματα με κότσους δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι οι κότσοι έχουν απαιτήσεις καθώς τραβούν τα βλέμματα τόσο στην περιοχή του προσώπου όσο και στα μαλλιά. Για το λόγο αυτό προτιμώνται συνήθως από γυναίκες που είναι σίγουρες για τα χαρακτηριστικά τους προσώπου τους.χτενίσματαμαλλιά  Τα χτενίσματα με κότσους μπορείτε να τα επιλέξετε για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Από μια βόλτα στα μαγαζιά έως μια δεξίωση και από μια νυχτερινή έξοδο έως και τον γάμο σας. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές με αποτέλεσμα το στιλ αυτό να καλύπτει μια ευρεία γκάμα από προτιμήσεις που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές

7

8

9 Τα χτενίσματα με κυματιστά wavy μαλλιά είναι υπέροχα! Χαρίζουν χρόνια, δίνουν μια γλυκύτητα στο πρόσωπο, είναι αρκετά βραδινά αλλά και πρωινά (ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο θα δουλευτεί το χτένισμα) και βέβαια τα προτιμούν στις βραδινές τους εμφανίσεις όλες οι stars! Ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και τις ηλικίες, γίνονται σε μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά κι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε το δικό σας wavy χτένισμα.

10


Κατέβασμα ppt " Πρόλογος  Κλασσικό ψηλό χτένισμα  Μοντέρνο ψηλό χτένισμα  Χτενίσματα με κότσους  Εικόνες: 1.Χτενίσματα με κότσους 2.Νυφικά χτενίσματα με κότσους."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google