Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ) ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.

2 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΤΥΝΕΙΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ(ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΩΝ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ)

3 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΤΑΣ.

4 ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ

5 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΤΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

6 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ.

7 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΥΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΤΑΣ.

8 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΥΝΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΤΑΣ.

9 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΤΑΣ, (ΧΡΩΜΑ, ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ)

10 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

11 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

12 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ(ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ , ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΤΑΣ (ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ).

13 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΤΑΣ


Κατέβασμα ppt "ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google