Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ ……

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ ……"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ ……

2 Εύα Λούδη Ελένη Κοντογιάννη Κώστας Γερογιάννης Κοσμάς Δημητρόπουλος
Μαθήτες : Εύα Λούδη Ελένη Κοντογιάννη Κώστας Γερογιάννης Κοσμάς Δημητρόπουλος

3

4 ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ιδρύθηκε 19/12/11 στον Πειραιά όλα ξεκίνησαν το 1862 όταν ο προπάππους μου αποφάσισε να πουλάει τα δικά του ρούχα η να τα χαρίζει στους άστεγους και σακατεμένους ανθρώπους που κυκλοφορούσαν σε όλη την Ελλάδα εξαθλιωμένοι μετά τον πόλεμο του Έτσι σε συνεργασία με την γυναίκα του κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Τα υφάσματα τα έβρισκε από τα ζώα που διέθετε στο εξοχικό του σπίτι στην επαρχία. Έτσι με την βοήθεια της γυναίκας του που έραβε κατάφερε να στήσουν μια μικρή επιχείρηση. Όμως τα χρόνια περνούσαν και οι εποχές άλλαζαν. Έτσι άρχισε σιγά-σιγά να μην είναι πια μη κερδοσκοπική. Αυτό πέρασε από γενιά σε γενιά και τώρα το 2012 εγώ το δις εγγόνι του καταξιωμένου αυτού ανθρώπου ιδρύω μια υπέρ εταιρία που ευελπιστώ να καταξιωθεί και να γίνει μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο και να συνεχιστεί αυτό για πολλά χρόνια ακόμα.

5 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία μας για την κατασκευή των αθλητικών ειδών φαίνονται στον παρακάτω πίνακα όπου στην πρώτη στήλη είναι το είδος του υφάσματος, ενώ στην δεύτερη στήλη βρίσκονται τα αντίστοιχα ενδύματα στα οποία χρησιμοποιούνται αυτά τα υφάσματα.

6

7

8 Συγκεκριμένα τις πρώτες ύλες μας τις προμηθευόμαστε από την φύση και στη συνέχεια τις επεξεργαζόμαστε με της τελευταίας τεχνολογίας μηχανές . Όλα τα υλικά μας τα μεταφέρουμε με containers και με ειδικά φορτηγά της εταιρίας μας . Μετά ακολουθεί η μεταποίηση των πρώτων υλών στην βιομηχανία μας και τελικά βρίσκονται στην τελική τους μορφή.

9 ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : Όσον αφορά τον τομέα παραγωγής της εταιρίας μας είναι ο πρωτογενής τομέας γιατί χρησιμοποιούμε υλικά πρώτων υλών τα οποία τα προμηθευόμαστε από την φύση και τα επεξεργαζόμαστε με οικολογικά προϊόντα. Έχουμε φυτικές καλλιέργειες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως: Λουτράκι , Κόρινθος , Ναύπλιο , Χαλκιδική …

10 ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:
Γενικός Διευθυντής: Κοσμάς Δημητρόπουλος Διευθυντής Προσωπικού: Κώστας Γερογιάννης Διευθυντής Εκπαίδευσης : Ελένη Κοντογιάννη Διευθυντής Παραγωγής :Ελένη Κοντογιάννη Διευθυντής Σχεδιασμού Προϊόντων: Εύα Λούδη Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου: Εύα Λούδη Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης : Κώστας Γερογιάννης Διευθυντής Οικονομικών : Εύα Λούδη Διευθυντής Προμηθειών :Κοσμάς Δημητρόπουλος Διευθυντής Ασφάλειας Προσωπικού : Κώστας Γερογιάννης Διευθυντής Δημόσιων Σχέσεων :Κοσμάς Δημητρόπουλος Διευθυντής Προώθησης Πωλήσεων [marketing]: Ελένη Κοντογιάννη Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων : Κώστας Γερογιάννης

11

12 Κοσμάς Δημητρόπουλος : Σαν γενικός διευθυντής η δουλειά μου είναι να επιβλέπω τους άλλους και να τους δίνω συμβουλές στο ο,τι κάνουν θα πρέπει να είμαι δηλαδή πάντα παρών σε κάθε εξέλιξη . Στη συνέχεια η δουλειά μου ως διευθυντής προμηθειών είναι να ενημερώνω για νέα υλικά ,να κανονίζω τα ωράρια των φορτηγών για να μην μένει κανένας πελάτης μας δυσαρεστημένος και να γίνονται όλες οι μεταφορές με εκπληκτική ακρίβεια . Τέλος η δουλειά μου σαν διευθυντής δημοσίων σχέσεων είναι να γνωρίζω καινούργια πρόσωπα στην εταιρία που θα μπορούσαν να επενδύσουν σε αυτήν.

13 Ελένη Κοντογιάννη: Σαν διευθυντής εκπαίδευσης η δουλειά μου είναι να εκπαιδεύω το προσωπικό της επιχείρησης μου με τις απαραίτητες γνώσεις .Σαν διευθυντής παραγωγής η δουλειά μου είναι να φτάνουν εγκαίρως τα εμπορεύματα στις περιοχές που μας τα ζητάνε .σαν διευθυντής προώθησης πωλήσεων ,δηλαδή marketing να προωθώ τα εμπορεύματα στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο με διάφορες διαφημίσεις που θα προσφέρουν στην Crewz πολλά χρήματα και δημοσιότητα.

14 Εύα Λούδη : Σαν διευθύντρια σχεδιασμού προϊόντων η δουλειά μου είναι να σχεδιάσω τα αθλητικά προϊόντα α ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών . Σαν διευθύντρια ποιοτικού ελέγχου η δουλειά μου είναι να πιστοποιώ τα π ροϊόντα ελέγχω την ποιότητά τους. Σαν διευθύντρια Οικονομικών η δουλειά μου είναι να μισθώνονται οι υπάλληλοι εγκαίρως και να κρατώ στάσιμα τα οικονομικά της επιχείρησης.

15 Κώστας Γερογιάννης:Σαν διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης η δουλεία μου είναι να βρίσκω τρόπους για να αναπτύσεται η εταιρία μας και να κάνω ότι είναι δυνατόν για την σωστή λειτουργεία των ερευνών.Σαν διευθυντής πληροφοριακών συστημάτων η δουλεία μου είναι να δημιουργώ νέα προγράμματα για την διευκόλυνση της παραγωγής με αύτα.Σαν διευθυντής προσωπικού  η δουλειά μου είναι να ελέγχω αν το προσωπικό δουλεύει σωστά 

16 Μπορείτε να επισκεφθείτε και την ομάδα μας στο facebook …
Μπορείτε να επισκεφθείτε και την ομάδα μας στο facebook ….. Και ακόμα αν θέλετε μπορείτε να γίνετε μέλος (απλά πατάτε crewz)

17 ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ?

18 ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ?

19 ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ?

20 ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ?

21 ΠΗΓΕΣ : kaliakas. eu -bestprice. gr-anakyklosimh. blogspot. com-thema
ΠΗΓΕΣ : kaliakas.eu -bestprice.gr-anakyklosimh.blogspot.com-thema.com.gr-digitalschool.minedu.gov.gr-network-marketing.gr


Κατέβασμα ppt "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ ……"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google