Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Να αποφεύγεις το τρέξιμο και τις χειρονομίες με τα εργαλεία.  Να διατηρείς ελεύθερους τους διαδρόμους.  Να ρωτάς τον καθηγητή σου αν δεν ξέρεις πώς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Να αποφεύγεις το τρέξιμο και τις χειρονομίες με τα εργαλεία.  Να διατηρείς ελεύθερους τους διαδρόμους.  Να ρωτάς τον καθηγητή σου αν δεν ξέρεις πώς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1  Να αποφεύγεις το τρέξιμο και τις χειρονομίες με τα εργαλεία.  Να διατηρείς ελεύθερους τους διαδρόμους.  Να ρωτάς τον καθηγητή σου αν δεν ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς εργαλεία ή μηχανήματα.  Να φοράς προστατευτικά γυαλιά εκεί που χρειάζεται.  Να δένεις τα μαλλιά σου.  Να προσέχεις με όλα τα μηχανήματα και αιχμηρά εργαλεία.  Να είσαι πολύ προσεχτικός με το ζεστό ηλεκτρικό κολλητήρι και τη ζεστή γόμα.  Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να πιέσεις το Διακόπτη Ασφαλείας.  Να συγυρίζεις προτού αποχωρήσεις.

2  Να συμπεριφέρεσαι με υπευθυνότητα στο εργαστήριο.  Να αποφεύγεις να τρως, να πίνεις ή να μασάς τσίχλα.  Να δένεις τα μαλλιά σου.  Να εκτελείς μόνο τα πειράματα τα οποία έχουν την έγκριση του καθηγητή σου.  Να ακολουθείς προσεκτικά όλες τις γραπτές και προφορικές οδηγίες.  Να μην αγγίξεις καμιά συσκευή ή χημική ουσία μέχρις ότου σου ζητηθεί να το κάνεις.  Να εργάζεσαι πάντα σε καλά εξαεριζόμενο χώρο.  Η απόρριψη των χημικών αποβλήτων πρέπει να γίνεται με το σωστό τρόπο.  Να συγυρίζεις προτού αποχωρήσεις.

3  Μην αποσπάς την προσοχή των συμμαθητών σου και μην επεμβαίνεις στα πειράματά τους  Να εκτελείς μόνο τα πειράματα τα οποία έχουν την έγκριση του καθηγητή σου.  Μην αγγίζεις με τα χέρια σου το πρόσωπό σου καθώς χρησιμοποιείς χημικές ουσίες.  Να συμπεριφέρεσαι με υπευθυνότητα στο εργαστήριο.  Να αποφεύγεις να τρως, να πίνεις ή να μασάς τσίχλα.  Να δένεις τα μαλλιά σου.  Να εκτελείς μόνο τα πειράματα τα οποία έχουν την έγκριση του καθηγητή σου.  Να ακολουθείς προσεκτικά όλες τις γραπτές και προφορικές οδηγίες.  Να μην αγγίξεις καμιά συσκευή μέχρις ότου σου ζητηθεί να το κάνεις.  Να μην αποσπάς την προσοχή των συμμαθητών σου και μην επεμβαίνεις στα πειράματά τους. Να συγυρίζεις προτού αποχωρήσεις.

4  Να συμπεριφέρεσαι με υπευθυνότητα  Απαγορεύεται να τρώς, να πίνεις ή να μασάς τσίχλα  Να βρίσκεσαι πάντα σε εγρήγορση και να εργάζεσαι με προσοχή  Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων  Να συγυρίζεις στο τέλος και να αποχωρείς με την άδεια του καθηγητή  Να ακολουθείς προσεκτικά όλες τις γραπτές και προφορικές οδηγίες.  Να εργάζεσαι πάντα σε καλά εξαεριζόμενο χώρο.

5  Να συμπεριφέρεσαι υπεύθυνα  Να διατηρείς την θέση εργασίας σου καθαρή και ταχτοποιημένη  Απαγορεύεται αυστηρά να κάνεις φάρσες ή να τσακώνεσαι  Να μην χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο  Να διατηρείς ελεύθερους τους διαδρόμους και να σπρώχνεις το κάθισμά σου κάτω από το θρανίο/πάγκο.

6  Να συμπεριφέρεσαι πάντα με υπευθυνότητα  Να υπάρχει σωστός φωτισμός  Να εξαερίζεται η τάξη  Να αναφέρεις στη γραμματεία του σχολείου αν υπάρχει φθαρμένη πρίζα ή σύρματα  Να σέβεσαι τους καθηγητές αλλά και τους συμμαθητές σου  Να διατηρείς τον χώρο καθαρό  Μην χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο  Να κάθεσαι πάντα στην ίδια θέση

7  Να συμπεριφέρεσαι πάντα με υπευθυνότητα  Να υπάρχει σωστός φωτισμός  Να εξαερίζεται η τάξη  Να αναφέρεις στη γραμματεία του σχολείου αν υπάρχει φθαρμένη πρίζα ή σύρματα  Να σέβεσαι τους καθηγητές αλλά και τους συμμαθητές σου  Να διατηρείς τον χώρο καθαρό  Μην χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο  Να κάθεσαι πάντα στην ίδια θέση  Να αποφεύγεις να τρως, να πίνεις ή να μασάς τσίχλα.

8  Να συμπεριφέρεσαι υπεύθυνα  Να διατηρείς την θέση εργασίας σου καθαρή και ταχτοποιημένη  Απαγορεύεται αυστηρά να κάνεις φάρσες ή να τσακώνεσαι  Να μην χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο  Να διατηρείς ελεύθερους τους διαδρόμους και να σπρώχνεις το κάθισμά σου κάτω από το θρανίο/πάγκο.

9  Να συμπεριφέρεσαι πάντα με υπευθυνότητα  Να υπάρχει σωστός φωτισμός  Να εξαερίζεται η τάξη  Να αναφέρεις στη γραμματεία του σχολείου αν υπάρχει φθαρμένη πρίζα ή σύρματα  Να διατηρείς τον χώρο καθαρό  Μην χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο  Να αποφεύγεις να τρως, να πίνεις ή να μασάς τσίχλα.  Να μην παίζεις με τα μουσικά όργανα χωρίς την άδεια του καθηγητή


Κατέβασμα ppt " Να αποφεύγεις το τρέξιμο και τις χειρονομίες με τα εργαλεία.  Να διατηρείς ελεύθερους τους διαδρόμους.  Να ρωτάς τον καθηγητή σου αν δεν ξέρεις πώς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google