Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ Γιάννης 25 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου Ολοήμερο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ Γιάννης 25 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου Ολοήμερο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ Γιάννης 25 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου Ολοήμερο

2 Ο Ντόναλντ Φάουντλιροϊ Ντάκ, είναι χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων της Disney. Η πρώτη του εμφάνιση σε ταινία έγινε το 1934.

3 Ο Ντόναλντ Ντάκ σχεδιάστηκε από τους Αρτ Μπάμπιτ και Ντικ Χουέμερ, ενώ είναι και ο χαρακτήρας που έχει παίξει στις περισσότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων (173 συνολικά, μέχρι το 1995).

4 Η πρώτη εμφάνιση του Ντόναλντ ήταν στο καρτούν της Silly Symphonies, The Wise Little Hen. Ως το 1985 η χαρακτηριστική φωνή του Ντόναλντ ανήκε στον ηθοποιό Κλάρενς Νας. Μετά το θάνατο του Νας, στη διάσημη πάπια δάνεισε τη φωνή του ο Τόνι Ανσέλμο.

5 Χαρακτήρας Ο Ντόναλντ Ντακ είναι ένα παπί που λατρεύει τη δράση, είναι έξυπνος, πονηρός, οξύθυμος και κατά καιρούς τεμπέλης.

6 Οικογένεια Ζει μαζί με τα 3 ανίψια του (Χιούη, Λιούη, Ντιούη), των οποίων έχει την κηδεμονία, στην Λιμνούπολη.

7 Στην ίδια πόλη μένουν και άλλοι χαρακτήρες, όπως ο Σκρουτζ Μακ Ντακ (ο τσιγκούνης θείος του), ο Γκαστόνε (ο τυχερός του ξάδερφος που είναι και αντίζηλός του) και στο αγρόκτημα, στο Παπιοχώρι, ζει η γιαγιά του, η γιαγιά Ντακ.

8 Επίσης στην ίδια πόλη ζει ο εφευρέτης της πόλης, Κύρος Γρανάζης και η μεγάλη αγάπη του, η Νταίζυ Ντακ. Στο αγρόκτημα, στο Παπιοχώρι, ζει και ο ξάδερφος του Ντόναλτ, ο Πασχάλης.

9 Άλλη ταυτότητα Τις νύχτες ο Ντόναλντ φοράει την μάσκα του και μάχεται ενάντια σε εγκληματίες ως υπερήρωας με το όνομα Φάντομ Ντακ και σώζει την πόλη από το κακό.

10 Δουλειές Ο Ντόναλντ αλλάζει συνεχώς δουλειές… Από φούρναρης, μουσικός, πυροσβέστης και γκρουμ μέχρι και στρατιώτης, κυνηγός φαντασμάτων και μποξέρ.

11 Πράγματα που δεν ξέρατε για τον Ντόναλτ Ντακ Το συγκεκριμένο καρτούν μεταφέρθηκε σε μορφή strips σε συνέχειες για εφημερίδα, από το πενάκι του Αλ Ταλιαφέρο. Το ίδιο ισχύει και στην «χάρτινη» μορφή του. Αποτελεί τον πιο πολυδημοσιευμένο ήρωα στον κόσμο, εξαιρουμένων των «σουπερηρώων».

12 Στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωή του, αποτελούσε μέρος της αχώριστης τριάδας μαζί με τον Μίκυ και τον Γκούφυ.


Κατέβασμα ppt "ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ Γιάννης 25 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου Ολοήμερο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google