Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΟΜ 203: TEXNIKES KOΨΙΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. Παράγοντες που επηρεάζουν το κόψιμο : -πυκνότητα του μαλλιού -υφή του μαλλιού -τριχοφυΐα -ελαστικότητα του μαλλιού.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΟΜ 203: TEXNIKES KOΨΙΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. Παράγοντες που επηρεάζουν το κόψιμο : -πυκνότητα του μαλλιού -υφή του μαλλιού -τριχοφυΐα -ελαστικότητα του μαλλιού."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΟΜ 203: TEXNIKES KOΨΙΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

2 Παράγοντες που επηρεάζουν το κόψιμο : -πυκνότητα του μαλλιού -υφή του μαλλιού -τριχοφυΐα -ελαστικότητα του μαλλιού

3 Πυκνότητα του μαλλιού

4

5 Υφή του μαλλιού Χοντρή τρίχα Σύμφωνα με τους hair stylists οι γυναίκες με χοντρή τρίχα είναι πολύ τυχερές –πρόκειται για την ποιότητα μαλλιών που σχεδόν όλες θα ήθελαν. Συμβουλεύουν, ωστόσο, τις γυναίκες με αυτόν τον τύπο μαλλιών να αποφεύγουν τα κοντά κουρέματα, γιατί μπορεί να δείχνουν σαν περούκες στο κεφάλι τους, και να προτιμούν πιο μακριά και φιλαριστά κουρέματα, που να φτάνουν λίγο κάτω από τους ώμους, όπως αυτό της Jennifer Aniston. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά αποκτούν κίνηση και δείχνουν πιο ανάλαφρα.

6 Ατίθασα μαλλιά Τα ατίθασα μαλλιά είναι αυτά που συνεχώς «πετάνε» και που απαιτούν στιλιζάρισμα. Ο καλύτερος τρόπος για να τα τιθασεύσετε είναι με ένα φιλαριστό μπομπέ κούρεμα, a la Tyra Banks. Επιπλέον, οι στιλίστες λένε ότι οι γυναίκες με τέτοια ποιότητα τρίχας δεν πρέπει να λούζονται συχνά, γιατί το λούσιμο ξηραίνει τα μαλλιά και τα κάνει ακόμα πιο ατίθασα. Επιπλέον, μετά το στέγνωμα των μαλλιών, ισιώστε τα, σε τούφες των τριών εκατοστών, με το ειδικό σίδερο, σε κλίση 425 μοιρών. Την δεύτερη και τρίτη μέρα μετά το λούσιμο προσθέστε λίγη κρέμα λάμψης ή σιλικόνη κατά μήκος των μαλλιών, για να αποκτήσουν γυαλιστερή υφή.

7 Όσες έχουν πολύ σγουρά και πυκνά μαλλιά, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να διατηρήσουν τη φυσικότητα των μαλλιών, με ένα κούρεμα που θα τους δώσει όγκο σε μήκος μέχρι τους ώμους, όπως αυτό της Jada Pinkett Smith. να κρατήσετε τη χωρίστρα στη μέση για να μένει ανοιχτό το πρόσωπό σας και να δίνει ένταση στα μάτια και τα ζυγωματικά σας. Για τέλειο αποτέλεσμα κόψετε τα μαλλιά όταν θα είναι στεγνά, για να μπορέσει να τους δώσει πιο ξεκάθαρο σχήμα και να μην τα κόψετε παραπάνω από όσο πρέπει. Τέλος, αφήστε λίγο πιο μακριά τα μαλλιά στο ύψος του πηγουνιού, για πιο γλυκό αποτέλεσμα, και φροντίστε ο όγκος να βρίσκεται στο ύψος που είναι τα μάγουλά σας.

8 Ίσια μαλλιά Δοκιμάστε να κόψετε μακριές αφέλειες όπως αυτές της Suzanne Somers για σέξι look. Το στιλ αυτό είναι ιδανικό για τα εντελώς ίσια μαλλιά γιατί προσθέτει υφή και όγκο – στοιχεία που χάνονται με ένα απλό, μακρύ κούρεμα. Ζητήστε τη συμβουλή του κομμωτή σας σχετικά με το πώς να κάνει τις αφέλειές σας, καθώς δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα οι πολύ πυκνές ή πολύ μακριές.


Κατέβασμα ppt "ΚΟΜ 203: TEXNIKES KOΨΙΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. Παράγοντες που επηρεάζουν το κόψιμο : -πυκνότητα του μαλλιού -υφή του μαλλιού -τριχοφυΐα -ελαστικότητα του μαλλιού."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google