Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Hair Care ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. . Η εταιρεία ANCOROTTI Skincare έχει επιλέξει σαν αποστολή της την έρευνα και την καινοτομία. Αναπτύσσει συνεχώς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Hair Care ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. . Η εταιρεία ANCOROTTI Skincare έχει επιλέξει σαν αποστολή της την έρευνα και την καινοτομία. Αναπτύσσει συνεχώς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Hair Care ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

2 . Η εταιρεία ANCOROTTI Skincare έχει επιλέξει σαν αποστολή της την έρευνα και την καινοτομία. Αναπτύσσει συνεχώς νέες φόρμουλες που γεννούν νέα πρωτοποριακά προϊόντα με μοναδικά αποτελέσματα. Η γνώση που διαθέτει η ANCOROTTI Skincare στον τομέα της περιποίησης μαλλιών είναι ένα από τα κύρια επιτεύγματα της εταιρείας της που οδήγησε στην δημιουργία της ΑNCOROTTI Hair Care.

3 ANTI HAIR LOSS Πρόκειται για μια εξειδικευμένη σειρά για αδύνατα και προβληματικά μαλλιά. Έχουν πραγματοποιηθεί ακριβείς μελέτες με εξαιρετικά τεστ αποτελεσματικότητας έτσι ώστε να παρέχονται απολύτως ασφαλή αποτελέσματα. Οι φόρμουλες των προϊόντων αυτών δημιουργήθηκαν σύμφωνα με την τελευταία τάση της αγοράς. Η ΒΙΟΧΗΜΙΑ του ΠΥΡΙΤΙΟΥ & των ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ εφαρμοζόμενη ως τώρα στον κόσμο του SKIN CARE κάνει τώρα την εμφάνιση της και στον κόσμο του HAIR CARE.

4 - ΣΑΜΠΟΥΑΝ για την Τριχόπτωση (PFSCHA039.1). Υπερδραστικό Σαμπουάν – Δραστικός καθαρισμός, πλούσιος σε ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΠΥΡΙΤΙΟΥ για μια καθαριστική και αναζωογονητική δράση στο τριχωτό μέρος της κεφαλής και των μαλλιών -Βιοχημικό Σύμπλεγμα Πυριτίου -Αντιοξειδωτικό Πεπτίδιο *Δεν περιέχει SLES/SLS, Parabens, και παράγωγα πετρελαίου.

5 Λοσιόν για την πρόληψη της τριχόπτωσης ( PFFLUI015 ) - Λοσιόν ισχυρής δράσης - Έντονη αναζωογονητική θεραπεία, ένα μοναδικό booster. Καθαρό συμπυκνωμένο Πυρίτιο σε συνέργεια με ένα πεπτίδιο νέας γενιάς και φυτικά εκχυλίσματα. -Βιοχημικό Σύμπλεγμα ΠΥΡΙΤΙΟΥ -ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΠΕΠΤΙΔΙΟ -Χωρίς Parabens, χωρίς παράγωγα πετρελαίου. Τρόπος Χρήσης – σε λουσμένα και ταμποναρισμένα με πετσέτα μαλλιά ψεκάζετε το προϊόν στο δέρμα της κεφαλής και κάνετε μασάζ μέχρις ότου απορροφηθεί η λοσιόν. Στη συνέχεια προχωρείτε στο τελικό στέγνωμα-φορμάρισμα. -χωρίς παράγωγα πετρελαίου -χωρίς Σιλικόνη

6 HAIR CARE SYSTEM - Κατά του φριζαρίσματος - για πολύ σγουρά μαλλιά. Δυο εξειδικευμένα προϊόντα για σγουρά, ατίθασα μαλλιά. Εύκολα στη χρήση και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Η φόρμουλα τους περιέχει ιχνοστοιχεία που αναζωογονούν και συμβάλουν στην αναδόμηση των άτονων μαλλιών. Πειθαρχεί τα ατίθασα μαλλιά εξασφαλίζοντας μια λεία όψη, δίνοντας τους λάμψη και καθιστώντας τα απαλά και ανάλαφρα.

7 Σαμπουάν χωρίς Χλωριούχο Νάτριο (PFSCHA035) -Δραστικό σαμπουάν – με ειδική φόρμουλα που σκοπό έχει να προετοιμάσει τα μαλλιά για μια θεραπεία “ant frizz”. Ανοίγοντας τις φολίδες της τρίχας και αφήνοντας τες καθαρές, δίχως υπολείμματα, το θεραπευτικό γαλάκτωμα εισχωρεί και δρα σε βάθος. -Σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων αναζωογονεί την τρίχα. – Δεν περιέχει SLES/SLS, Parabens, παράγωγα πετρελαίου, Σιλικόνες και Φορμαλδεΰδη.

8 Θεραπευτικό Γαλάκτωμα για Επαγγελματική Χρήση (PFFLUI010 ) - Φόρμουλα σε μορφή γαλακτώματος – θεραπεία νέας γενιάς για την καταπολέμηση του «κατσαρώματος». Ένας ορός, ειδικά για τα μαλλιά που καταφέρνει να τα κάνει απαλά και λαμπερά σαν μετάξι. Δαμάζοντας την ατίθαση υφή τους, τα αναπλάθει σε βάθος δίνοντας τους νέα ζωντάνια. -Ένα σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων που αναγεννά την τρίχα -Δεν περιέχει Parabens, παράγωγα πετρελαίου και φορμαλδεΰδη. -Τρόπος χρήσης – Σε λουσμένα, ταμποναρισμένα μαλλιά απλώνετε το προϊόν χρησιμοποιώντας μια χτένα ή βούρτσα ώστε το υλικό να πάει παντού, μέχρι τις άκρες. Στεγνώστε στη συνέχεια με τη βοήθεια μιας βούρτσας. -Για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε στεγνά, ισιωμένα, μαλλιά, απλώστε το προϊόν σε μικρές ποσότητες χαϊδεύοντας τα μαλλιά με τη βοήθεια μιας χτένας και περάστε τα με την «πιάστρα». (Επαγγελματικό αποτέλεσμα όπως στο κομμωτήριο).

9 Hair Line

10 Μάσκα σε Υγρή Μορφή (0458.02) Η φόρμουλα αυτή αποτελεί μια καινοτομία. Αναζωογονεί την τρίχα, αναδομεί τα άτονα μαλλιά, δίνοντας τους νέα λάμψη καθιστώντας τα απαλά και ευκολοχτένιστα. Δραστικές Ουσίες – Πλούσια σε ιχνοστοιχεία, σημαντικά συστατικά για την τρίχα που μοιραία ύστερα από πολλαπλά λουσίματα και βαφές λιγοστεύουν.

11 Leave on Beauty Serum (PFLABO001.04 ) Ορός σε μορφή ρευστής κρέμας. Χαρίζει στα μαλλιά νέα ζωντάνια. Δίνει έντονη λάμψη στα βαμμένα μαλλιά και συγχρόνως πραγματοποιεί βαθειά αναδόμηση. Με αυτό το προϊόν έχουμε και πάλι ζωντανά και υγιή μαλλιά. Δραστικές Ουσίες – Η Aloe Vera χάρις στα σάκχαρα που περιέχει δημιουργεί ένα φυσικό φιλμ γύρω από την τρίχα σε συνέργια με το έλαιο SATCHA INCHI, πλούσιο σε Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6, για μια δράση σε βάθος. Τρόπος Χρήσης – Σε μαλλιά λουσμένα και ελαφρά ταμποναρισμένα ψεκάστε κατά μήκος βοηθούμενες από μια χτένα, απλώστε παντού το προϊόν και φορμάρετε. ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΒΓΑΛΕΤΕ. Δεν περιέχει σιλικόνες και Parabens

12 Σαμπουάν Αναδόμησης σε μορφή Κρέμας (PFSCHA038) - Καινοτόμο Σαμπουάν αναδόμησης σε μορφή κρέμας – η φόρμουλα περιέχει 10% φυτικά έλαια, τροφή και ενυδάτωση τόσο για το τριχωτό της κεφαλής όσο και για την τρίχα, αναδομεί εις βάθος τα πιο κατεστραμμένα μαλλιά, δίνοντας τους όγκο και πυκνότητα. -Σύμπλεγμα αναπλαστικών για την τρίχα ιχνοστοιχείων – Δεν περιέχει SLES/SLS, Parabens, παράγωγα πετρελαίου και σιλικόνες.

13 Μάσκα Αναδόμησης Μαλλιών (PFBALS002.1) -Μάσκα Αναδόμησης -– φόρμουλα υπέρ-αναπλαστική. Δημιουργεί ένα φιλμ γύρω από την τρίχα δίχως να την βαραίνει. Ξεμπλέκει και μαλακώνει τα μαλλιά καθιστώντας την τρίχα απαλή και ευκολοχτένιστη. -Σύμπλεγμα Ιχνοστοιχείων που βοηθούν στην αναδόμηση της τρίχας + ceramides με αναδομητική και αναζωογονητική δράση σε βάθος. -Ζωντανεύει και αυξάνει τα μαλλιά.

14 Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν με Αιθέρια Έλαια (PFSCHA026) Υπερδραστική φόρμουλα για βαθύ αλλά ήπιο καθαρισμό. Περιποιείται απαλά το τριχωτό της κεφαλής αναπτύσσοντας μια υπέρ λειτουργική δράση, επιλύοντας δραστικά το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η πιτυρίδα. -ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ – Σύμπλεγμα από μίγμα -αιθερίων ελαίων, Θυμάρι & Μυρτιά (Melaleuca) σε συνέργια με την - αντιπιτυριδική δραστική ουσία για μια στοχευμένη δράση για οριστική λύση του προβλήματος. -Δεν περιέχει Parabens και παράγωγα πετρελαίου.

15 ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ (PFSCHA035.2) Τονωτική φόρμουλα για τον σωστό καθαρισμό της τρίχας. Συμβάλει στην επιτυχή αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής δίνοντας στα μαλλιά νέα ζωντάνια. -ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ – Σύμπλεγμα μίγματος αιθερίων ελαίων Δεντρολίβανου και Πεύκης σε συνέργια με ένα εκχύλισμα GINSENG για μια βαθύτερη αναγεννητική δράση που επιδρά στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά. Δεν περιέχει Parabens ούτε παράγωγα πετρελαίου

16 ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ SPRAY (0452.01) Προστατευτική φόρμουλα για το τριχωτό της κεφαλής. Ένα υπέρ ενυδατικό λάδι με τέλεια εφαρμογή. Διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση τα μαλλιά που υπόκεινται σε στρες από την έκθεση τους στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας. -Ένα προϊόν με εύκολη εφαρμογή, που διατηρεί αναλλοίωτο το χρώμα των μαλλιών. - Δρα σαν Φίλτρο Τρόπος Χρήσης : Ψεκάστε κατά μήκος στα μαλλιά μέχρι να πάει παντού. Μετά το μπάνιο στη θάλασσα και κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας απλώστε με μια χτένα το προϊόν έτσι ώστε να διανεμηθεί καλύτερα.

17 STYLING GEL ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ (PFGEL021) Παγκόσμια φόρμουλα styling. Ένα ελαφρύ gel που φορμάρει τα μαλλιά χαρίζοντας τους την αίσθηση απόλυτης ελευθερίας. Προϊόν Unisex για την δημιουργία κομμώσεων extra style. Τρόπος Χρήσης: σε λουσμένα, νωπά μαλλιά απλώστε το προϊόν με τα δάχτυλα σας χρησιμοποιώντας και την χτένα σας. Για μια εμφάνιση wet look αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν μόνα τους χωρίς να χρησιμοποιήσετε σεσουάρ (πιστολάκι).

18 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Μοναδικά Προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών Καινοτομία & Έρευνα Αποτελεσματικότητα από την πρώτη Χρήση

19 Ancorotti Skincare Via Como, 45 20020 Solaro (Mi) Italy Tel. +39 02 96799771 Fax. +39 02 96793441 P.IVA e C.F. IT04389500960


Κατέβασμα ppt "Hair Care ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. . Η εταιρεία ANCOROTTI Skincare έχει επιλέξει σαν αποστολή της την έρευνα και την καινοτομία. Αναπτύσσει συνεχώς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google