Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα ολυμπιακά ακίνητα στο Γουδί Οι μεταολυμπιακές τους χρήσεις και η επίδραση στις γύρω περιοχές.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα ολυμπιακά ακίνητα στο Γουδί Οι μεταολυμπιακές τους χρήσεις και η επίδραση στις γύρω περιοχές."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα ολυμπιακά ακίνητα στο Γουδί Οι μεταολυμπιακές τους χρήσεις και η επίδραση στις γύρω περιοχές.

2 Προοπτικές -τάσεις-ερωτήματα για τις μεταολυμπιακές χρήσεις και την γύρω περιοχή. Εάν θα δοθεί ελεύθερος –δημόσιος χώρος από την έκταση στην περιοχή του Γουδιού. Εάν θα αποκατασταθεί η σχέση – ενοποίηση του πάρκου με τις περιοχές κατοικίας. Εάν θα έχουμε επιπλέον δόμηση, εντός και εκτός ολυμπιακής έκτασης.

3 Παρουσίαση της περιοχής

4 Περιγραφή των εγκαταστάσεων. Εγκατάσταση αντιπτέρισης. Εγκαταστάσεις μοντέρνου πένταθλου (ξιφασκία, κολύμβηση,ιππασία, ανώμαλος δρόμος) Ιππικός στίβος Ολυμπιακό γυμναστήριο Γουδιού.

5 Σημερινή σχέση με τις περιοχές που γειτνιάζουν

6 Μέθοδος μελέτης Εντοπισμός των δυνατοτήτων για μελλοντικές χρήσεις του χώρου όπως ορίζονται από τον νόμο 3342 σχετικά με την ανάπτυξη και αξιοποίηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εντοπισμός των προβληματισμών που έχουν εκφραστεί πιο έντονα από κινήσεις πολιτών σχετικά με το μέλλον των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Καταγραφή των αλλαγών που παρουσιάζονται και είναι ενδεικτικές τάσεων στην περιοχή.

7 Συμπεράσματα Ο νόμος και οι προβλέψεις για το μέλλον των εγκαταστάσεων δεν εξασφαλίζουν την διαφύλαξη του πρασίνου και την αποκατάσταση της σχέσης του «πάρκου» με την περιοχή και του κάτοικους. Οι κυρίως χρήσεις του «πάρκου» είναι πολύ πιθανό να έχουν υπερτοπικό χαρακτήρα. Στην γύρω περιοχή η βασική επίδραση είναι η αύξηση των τιμών και των αντικειμενικών αξιών.


Κατέβασμα ppt "Τα ολυμπιακά ακίνητα στο Γουδί Οι μεταολυμπιακές τους χρήσεις και η επίδραση στις γύρω περιοχές."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google