Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρόγραμμα Γραμματικό. Συνολική έκταση: 24,032 στρέμ. Δικαιούχοι: 21.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρόγραμμα Γραμματικό. Συνολική έκταση: 24,032 στρέμ. Δικαιούχοι: 21."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρόγραμμα Γραμματικό

2 Συνολική έκταση: 24,032 στρέμ. Δικαιούχοι: 21

3

4 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ τμ (3 τεμάχια: τμ, τμ και τμ) ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ τμ (3 τεμάχια: τμ, τμ και τμ)

5

6 Καθεστώς Η έκταση δεν αποκτήθηκε με το συνεταιριστικό δίκαιο. Η έκταση δεν αποκτήθηκε με το συνεταιριστικό δίκαιο. Αγοράστηκε εξ’αδιαιρέτου από τα 21 μέλη του προγράμματος, ενώ ο συνεταιρισμός έχει την ευθύνη μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Αγοράστηκε εξ’αδιαιρέτου από τα 21 μέλη του προγράμματος, ενώ ο συνεταιρισμός έχει την ευθύνη μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Τα όρια των εκτάσεων είναι αδιευκρίνιστα παρά την ύπαρξη σχετικών συμβολαίων. Τα όρια των εκτάσεων είναι αδιευκρίνιστα παρά την ύπαρξη σχετικών συμβολαίων.

7 Με την κείμενη νομοθεσία οι εκτάσεις δεν δύναται να αξιοποιηθούν. Με την κείμενη νομοθεσία οι εκτάσεις δεν δύναται να αξιοποιηθούν. Υπάρχει δικαστική διαμάχη και συγκεκριμένα: Π οινική κατά καθορισμένων προσώπων και Α στική κατά του συνεταιρισμού. Υπάρχει δικαστική διαμάχη και συγκεκριμένα: Π οινική κατά καθορισμένων προσώπων και Α στική κατά του συνεταιρισμού. Με απόφαση ΔΣ 285// δεν πραγματοποιούνται εισφορές για το πρόγραμμα, ενώ παράλληλα έχουν την δυνατότητα διαγραφής. Με απόφαση ΔΣ 285// δεν πραγματοποιούνται εισφορές για το πρόγραμμα, ενώ παράλληλα έχουν την δυνατότητα διαγραφής.

8 Προοπτικές Δεν εκτιμάται ότι στο εγγύς μέλλον θα είναι δυνατή η αξιοποίηση της έκτασης. Δεν εκτιμάται ότι στο εγγύς μέλλον θα είναι δυνατή η αξιοποίηση της έκτασης.

9 Προτάσεις Διερεύνηση από Συνεταιρισμό σε συνεργασία με δικαιούχους προγράμματος πιθανών λύσεων προς αποκατάσταση αυτών. Διερεύνηση από Συνεταιρισμό σε συνεργασία με δικαιούχους προγράμματος πιθανών λύσεων προς αποκατάσταση αυτών.


Κατέβασμα ppt "Πρόγραμμα Γραμματικό. Συνολική έκταση: 24,032 στρέμ. Δικαιούχοι: 21."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google