Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Αυτό εδώ είναι ένα σίδερο παλιού τύπου, που λειτουργούσε με κάρβουνα. Το πάνω μέρος με το χερούλι άνοιγε προς τα πίσω και στο εσωτερικό τοποθετούνταν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Αυτό εδώ είναι ένα σίδερο παλιού τύπου, που λειτουργούσε με κάρβουνα. Το πάνω μέρος με το χερούλι άνοιγε προς τα πίσω και στο εσωτερικό τοποθετούνταν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Αυτό εδώ είναι ένα σίδερο παλιού τύπου, που λειτουργούσε με κάρβουνα. Το πάνω μέρος με το χερούλι άνοιγε προς τα πίσω και στο εσωτερικό τοποθετούνταν αναμμένα κάρβουνα.

3  Τα σύγχρονα σίδερα λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα. Για αυτή την διαδικασία του σιδερώματος χρησιμοποιείται θερμότητα και πίεση. Το ηλεκτρικό σίδερο μετατρέπει ηλεκτρική ενέργεια σε θερμότητα και τη μεταφέρει σε έναν μεταλλικό πάτο.

4  Ένα μικρό δοχείο περιέχει το απαραίτητο νερό συνήθως αποσταγμένο που μετατρέπεται σε ατμό και βοηθάει στο σιδέρωμα, μαλακώνοντας τις ίνες των ρούχων.

5


Κατέβασμα ppt " Αυτό εδώ είναι ένα σίδερο παλιού τύπου, που λειτουργούσε με κάρβουνα. Το πάνω μέρος με το χερούλι άνοιγε προς τα πίσω και στο εσωτερικό τοποθετούνταν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google